Rednic a dat verdictul în lupta pentru titlu. Pe cine a ales antrenorul Viitorului dintre Craiova și FCSB

Marian Cărăvan 24.01.2021, 17:35
Rednic a dat verdictul în lupta pentru titlu. Pe cine a ales antrenorul Viitorului dintre Craiova și FCSB

Viitorul a întâlnit în ultimele două etape două dintre echipele care luptă pentru titlu în acest sezon. Cu ambele a remizat, 2-2 cu FCSB, respectiv 1-1 cu Universitatea Craiova. Cine are șanse să câștige campionatul în acest an. Mircea Rednic, antrenorul Viitorului, a dat verdictul în lupta pentru titlu.

Rednic a dat verdictul în lupta pentru titlu. Pe cine a ales antrenorul Viitorului dintre Craiova și FCSB

Mircea Rednic își continuă aventura la Viitorul, formație pe care a preluat-o pe 1 decembrie 2020. Șapte meciuri a bifat „Puriul” pe banca tehnică a formației dobrogene. Are însă un singur meci câștigat, dar este neînvins în 2021. După remiza de sâmbătă seara din Bănie, 1-1 cu Universitatea Craiova, Mircea Rednic a fost provocat să dea verdictul în lupta pentru titlu în acest sezon. Pe cine a ales antrenorul Viitorului dintre Craiova și FCSB? Antrenor experimentat, Mircea Rednic este unul dintre oamenii din fotbal de a cărui părere se ține cont. Mircea Rednic a dat verdictul în lupta pentru titlu.

Cine mi s-a părut mai puternică? Steaua, de departe!”, a spus Mircea Rednic, după remiza din Bănie.

În acest moment, FCSB este lider în Liga 1, cu 41 de puncte. Roș-albaștrii sunt secondați de CFR Cluj, cu 37 de puncte (un meci mai puțin disputat). Podiumul este completat de Universitatea Craiova, cu 35 de puncte.

Rednic a dat verdictul in lupta pentru titlu
Rednic a dat verdictul in lupta pentru titlu

Mircea Rednic, nervos în pauza meciului de la Craiova. Ședință dură în vestiar

Viitorul a înregistrat sâmbătă seara a treia remiză la rând. Nemulțumit că echipa sa a luat chiar la ultima fază a primei reprize, dar și pentru că unii dintre jucători nu au dat randament, Rednic și-a băgat elevii în ședință.

Tehnicianul celor de la Viitorul și-a muștruluit serios jucătorii la pauză, iar urmările s-au văzut chiar în debutul reprizei secunde. „Puriul” a aruncat în luptă patru jucători. Schimbare în bloc făcută de Viitorul în startul mitanului secund. Rednic a schimbat patru jucători. Fernandes, Babunski, Romario Benzar și Matei au resimțit oboseala din cauza programului încărcat și nu au dat randament. Viitorul a egalat în minutul 47, după lovitura de cap a lui Artean.

Mă deranjează că trebuie să fii onest, să spui când ești obosit. Am avut și deplasarea la Arad, s-a acumulat oboseală. Sunt jucători dornici să intre, asta s-a văzut în repriza a doua. La mine nu există titulari sau rezerve.

Mă bucur că cei care au intrat în repriza a doua au jucat bine, nu s-au complicat. Nu-mi place că facem un meci bun, apoi vine unul prost. Acum sunt mulțumit că am reușit să luăm un punct.

Normal că i-am certat la pauză, cum să nu-i cert? N-am avut în fața noastră o Craiova foarte bună și trebuia să profităm. Le-am cerut să arate orgoliul, ambiție. Se vorbește despre plecare, despre echipa națională, dar așa nu poți”, a declarat Mircea Rednic, după meci.

Viitorul joacă marți, 26 ianuarie, de la ora 15:30, pe teren propriu, cu Sepsi.

Urmăriți Playsport.ro și pe