Fosta iubită a lui Costea se umple de bani și după ce a părăsit televiziunea. Ce sume câștigă Daniela Crudu în prezent

Alex Cazacu 11.06.2023, 12:03

Daniela Crudu, fosta iubită a lui Mihai Costea, face bani mulți și după ce a părăsit televiziunea. Frumoasa brunetă a devenit de curând mamă și se bucură de un mare succes în mediul online. De când nu mai cochetează cu televiziunea, mulți se întreabă din ce face bani și ce sume încasează „Cruduța”. Ei bine, răspunsul la aceste întrebări îl veți afla în rândurile de mai jos.

Câți bani câștigă Daniela Crudu. Fosta iubită a lui Costea face furori în mediul online

Nu cu mult timp în urmă, Daniela Crudu a născut o fetiță minunată. Fosta iubită a lui Mihai Costea a renunțat la aparițiile pe micile ecrane, iar acum se umple de bani postând imagini incendiare pe internet. Mai exact, frumoasa brunetă încasează sume frumoase din OnlyFans.

Pe platforma pentru adulți, vedeta postează imagini și videoclipuri deocheate, iar pentru acest lucru încasează bani frumoși. Nici măcar în timpul sarcinii n-a lipsit de la noul job. Evident, activitatea sa în această perioadă i-a adus un venit în plus. Acum, Daniela a devenit mamă, însă nu uită să posteze pe contul său de OnlyFans.

Ce sume încasează Daniela Crudu

În ceea ce privește veniturile „Cruduței”, aceste nu sunt deloc mici. Cei interesați trebuie să achite un abonament lunar de 20 de dolari, pentru a vedea postările Danielei. În plus, ea are și câteva oferte pentru persoanele care doresc să o urmărească perioade mai lungi.

De exemplu, un abonament de trei luni costă 45 de dolari, iar pentru cel de șase luni, doritorii vor achita 78 de dolari. Prețul abonamentului de 12 luni este de 144 de dolari, potrivit Cancan.ro. După cum spuneam, Daniela postează imagini incendiare, iar acestea îi aduc mulți bani. Tocmai de aceea, vedeta nu vrea să renunțe la platforma pentru adulți.

Daniela Crudu se umple de bani și după ce a părăsit televiziunea. Ce sume câștigă din OnlyFans
Daniela Crudu se umple de bani și după ce a părăsit televiziunea. Ce sume câștigă din OnlyFans

Daniela Crudu: „Totul e pe internet”

În urmă cu câteva luni de zile, Daniela Crudu a vorbit despre decizia ei de a nu mai apărea pe micile ecrane. Ea mărturisea că s-a plictisit de televiziune și că nu mai are chef să apară la diferite emisiuni.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe Internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă!”, spunea Daniela Crudu în toamna anului trecut, potrivit sursei citate anterior.

Urmăriți Playsport.ro și pe