Fosta iubită a lui Mutu, vedetă pe site-urile interzise: Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai provocatoare femei din lume

Alex Matei 08.05.2023, 11:56

Una dintre cele mai mediatizate relații ale lui Adrian Mutu a fost cu Aida Yespica. Fostul selecționer al naționalei României s-a iubit cu venezueleanca de 40 de ani în 2005. La acea vreme, ”briliantul” era legitimat la Juventus. Ce s-a ales de fosta iubită a lui Adrian Mutu, aflați din textul de mai jos.

Fosta iubită a lui Mutu, vedetă pe platformele pentru adulți

Adrian Mutu a iubit-o enorm pe focoasa șatenă, însă femeia arată cu totul diferit acum. Șatena s-a transformat complet, dar în sensul bun.

Fosta iubită a tehnicianului face ravagii pe rețelele de socializare. Diva i-a înnebunit pe toți cu cele mai recente imagini postate pe Instagram.

Cine este și cum arată Aida Yespica

Fosta iubită a lui Adrian Mutu lucrează ca actriță. Ea va împlini în curând 41 de ani, însă reuşeşte să arate în continuare foarte bine şi să atragă toate privirile.

Aida Yespica ar fi trecut prin patul mai multor fotbaliști. Ea s-ar fi iubit cu Christian Vieri, dar şi cu alți sportivi celebri. Pe Matteo Ferrari l-a făcut tată, ei având un copil. În plus, a fost acuzată că şi-ar fi înşelat partenerii de viaţă.

Superba șatenă din Venezuela a fost pusă la zid de preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce s-a aflat că a fost implicată în mai multe relații controversate.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor.”, a transmis Florentino Perez, potrivit El Confidential.

Urmăriți Playsport.ro și pe