Fosta soție a lui Cristi Borcea, obligată de fostul șef de la Dinamo să facă un gest incredibil. A venit de urgență la București

Giosanu Catinca / 28.09.2021, 18:38
Fosta soție a lui Cristi Borcea, obligată de fostul șef de la Dinamo să facă un gest incredibil. A venit de urgență la București

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, s-a întors la București la cererea fostului șef de la Dinamo. Frumoasa blondină s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu Claude Senhoreti, bărbatul alături de care locuiește la Miami.

Fostul fotomodel și Claude Senhoreti au fost destul de discreți cu privire la relația lor, însă dinamovistul a fost ținut la curent cu ceea ce se întâmplă în viața fostei sale soții. De altfel, el știa că Alina se va căsători cu milionarul brazilian. Acesta a fost și motivul pentru care a pus-o să facă un gest neașteptat.

Întâlnire de gradul 0 pentru Cristi Borcea

Cristi Borcea s-a întâlnit în secret cu actualul soţ al Alinei Vidican.

Alina Vidican și-a găsit fericirea lângă milionarul Claude Senhoreti. Cei doi au spus marele ”DA” la sfârșitul lunii august, iar Cristi Borcea nu a lăsat lucrurile la voia întâmplării, drept pentru care a vrut să-l cunoască personal pe cel alături de care vor conviețui copiii lui.

O sursă din anturajul lui Cristi Borcea a povestit că acesta din urmă a ținut să poarte o discuție cu actualul soț al Alinei Vidican. Se pare că fostul acționar de la Dinamo ar fi pus-o pe Alina Vidican să-l aducă, pe ascuns, în România, pe actualul ei soț.

Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident. Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon.”, a mărturisit un apropiat al lui Cristi Borcea, potrivit surselor Playtech.ro.

Alina Vidican, mai fericită ca niciodată

Alina Vidican și-a găsit liniștea alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti cu care s-a căsătorit. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a unit destinul cu omul de afaceri pe data de 27 august la Miami. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au avut un eveniment plin de lux. Blondina a primit cadou de la milionarul brazilian un Lamborghini.

Logodnicul Alinei Vidican este pilot de curse și un antreprenor de mare succes. Claude Senhoreti este un om de afaceri celebru în Miami. Originar din Brazilia, milionarul câștigă venituri impresionante în domeniul auto și în cel imobiliar, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din industria automobilistică.