Primele imagini de la nunta Alinei Borcea. Fosta soție a lui Cristi e îndrăgostită din nou

Sorin Chiriac / 27.08.2021, 14:05

Claude Senhoreti și Alina Vidican s-au căsătorit. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața și a primit un cadou de nuntă în valoare de sute de mii de euro. Unde a avut loc evenimentul și cât a costat meniul?

Fosta soție a lui Cristi Borcea, în al nouălea cer

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, trăiește o viață la care multe femei doar visează. Devenită milionară după divorțul de afaceristul român, timișoreanca a rămas la Miami, unde și-a cunoscut actualul iubit, un om bărbat putred de bogat, cu multe zerouri în conturi. Claude Senhoreti este cel care o face fericită de câțiva ani încoace. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent s-au hotărât să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. O vorbă din popor spune că îți merge mult mai bine dacă faci acest pas, iar Alina Vidican a vrut să intre în rândul lumii. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a căsătorit noaptea trecută la Miami cu iubitul ei brazilian.

Alina Vidican a îmbrăcat, joi, pentru a doua oară rochia de mireasă, după eșecul din căsnicia cu milionarul Cristi Borcea. Acum speră să fie cu noroc! Alesul ei este Claude Senhoreti, iar evenimentul a fost unul de 5 stele! Nunta a avut loc într-un local select din Boca Raton, Florida. Pilotul brazilian de curse a postat deja primele imagini de la marele eveniment pe rețelele de socializare.

Cât a costat meniul la nunta Alinei Vidican cu milionarul Claude Senhoreti

Evenimentul a avut loc în Statele Unite, în una dintre cele mai exclusive săli de evenimente din Boca Raton. Claude a venit la nuntă chiar în mașina de curse cu care concurează în curse. Așa și-au făcut apariția și prietenii săi apropiați. De notat este că mirii au plecat din loacații diferite și nu s-au văzut înainte de nuntă, conform tradiției americane. Pe de altă parte, Alina Vidican a cerut invitaților și mai ales invitatelor să nu poarte culoarea albă la petrecere, pe motiv că aceasta este tradiția românească. Această condiție a fost trecută chiar pe invitația la nuntă. În plus, Alina Vidican a păstrat tradiția și nu i-a arătat rochia de mireasă milionarului brazilian.

Claude a pus pe contul său de Instagram mai multe imagini din momentul cununiei, dar și de la dansul mirilor. El a simțit nevoia să arate că Alina Vidican și-a schimbat numele și a devenit Senhoreti. Cei doi s-au căsătorit după o relație care durează de patru ani. Știindu-i pasiunea pentru mașini puternice, Claude a avut grijă să îi aducă soției lui în dar o mașină la care omul obișnuit nici nu poate îndrăzni să viseze un om obișnuit: un Lamborghini Murcielago al cărui preț de pornire este de 250.000 de dolari.

Restaurantul ales de proaspeții însurăței este unul de lux. Prețul pentru un meniu pornește de la 12.279 de dolari pentru 50 de invitați. Făcând un calcul simplu, meniul pentru o persoană pornește de la 246 de dolari. Cei doi miri au ales să aibă mai multe feluri de mâncare din bucătăria italiană, americană, braziliană și românească.