Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a măritat. Cum arată cel care i-a luat locul fostului actionar dinamovist

Giosanu Catinca / 06.05.2021, 17:57

Omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, a avut trei soții. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite. Doi dintre aceștia au fost aduși pe lume de nimeni alta decât Alina Vidican. Aceasta a fost cea de-a doua soție a dinamovistului. Deși s-au iubit foarte mult, ei au divorțat în urmă cu cinci ani. Ruptura s-a produs după ce s-a aflat că Borcea are o relație cu Valentina Pelinel. Ei bine, acum a venit și rândul Alinei să se bucure. Blondina iubește din nou. Ba mai mult, s-a logodit acum câteva zile. Și nu cu oricine, ci cu un milionar! Despre cine este vorba aflați din paragrafele următoare.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a măritat

Alina Vidican și Cristi Borcea s-au despărțit în momentul în care s-a aflat de legătura fostului patron de la Dinamo cu Valentina Pelinel. La scurt timp după producerea rupturii, Alina s-a mutat peste Ocean, alături de cei doi copii: Alexandru (9 ani) si Gloria (6 ani). Mai târziu a ieșit la iveală și faptul că în timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine.

După ce s-a stabilit în Statele Unite, femeia de 37 de ani și-a recăpătat încrederea în ea și și-a făcut o nouă relație. Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claude, un milionar american. Bărbatul născut în Brazilia a reușit să îi fure inima frumoasei blondine. Tocmai de aceea, Alina si Claude s-au logodit acum câteva zile. Decizia a fost luată după ce românca a reușit să treacă peste șocul suferit. Reamintim că la finalul anului trecut, Alina și-a pierdut tatăl, care a fost răpus de cancer.

Alina Vidican a fost cerută de soție de Claude
Alina Vidican a fost cerută de soție de Claude / Sursa Foto: Facebook @Mariana Vidican

Cum arată cel care i-a luat locul fostului actionar dinamovist

Actualul partener al Alinei are 46 de ani și este pasionat de automobilism. Femeia l-a întâlnit pentru prima dată pe Claude exact în ziua în care a decis să își cumpere un Ferrari de 200.000 de euro.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață.”, au dezvăluit surse din anturajul cuplului, conform celor de la cancan.ro.

De menționat este că înainte de a face pasul cel mare, Alina Vidican i-a vorbit lui Cristi Borcea despre milionarul brazilian. Omul de afaceri nu a avut prea multe de comentat. Mai exact, Borcea i-a cerut fostei sale soții să fie foarte atentă la modul în care milionarul colaborează cu cei doi copii ai săi.