Fosta soție a lui George Copos e de nerecunoscut. Cine este persoana căreia Cristiana îi pune sufletul pe tavă

Ștefănescu Dragoș / 28.04.2022, 21:55
Fosta soție a lui George Copos e de nerecunoscut. Cine este persoana căreia Cristiana îi pune sufletul pe tavă

Cristiana, fosta soție a lui George Copos, se descurcă de minune după divorțul de celebrul om de afaceri. Aceasta se ocupă cu succes de afacerea proprie, dar timpul liber și-l dedică nepoatei sale.

Cristiana Copos, mai fericită ca oricând. Nașterea nepoatei a produs multă bucurie în familia Copos

Cristiana pare să trăiască o a doua tinerețe după divorțul de celebrul om de afaceri George Copos. Anul trecut ea a avut parte de o bucurie imensă, fiica sa dând naștere unei fetițe.

Alexandra, fiica lui George Copos și a Cristinei este stabilită de mai mulți ani la Londra. Din 2013 ea este căsătorită cu Diego, un tânăr de origine columbiană. Anul trecut, Alexandra a născut o fetiță, pe care a botezat-o Siena. De atunci, Cristiana Copos face naveta București – Londra pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu nepoțica sa.

O perfecționistă prin definiție, Cristiana Copos se ocupă cu mult devotament de toate cele 30 de cofetării pe care le deține. În perioada sărbătorilor de Paște, Cristiana Copos a lucrat cot la cot cu angajații dorind să onoreze toate comenzile clienților. Chiar dacă a fost foarte ocupată, și-a găsit timp pentru a pleca și la Londra să-și vadă nepoțica și fiica.

Am petrecut sărbătorile cu familia mea, cu nepoțica Siena. Suntem foarte fericiți. Da, sunt bunică de aproape un an și jumătate”, a declarat Cristiana Copos, conform click.ro.

Leo Toader, dezvăluiri uluitoare din culisele negocierilor cu George Copos

Rapid a traversat cea mai glorioasă perioadă din istoria sa sub comanda lui George Copos. Cu toate acestea, omul de afaceri a fost foarte contetat de suporteri, care îl considerau ”zgârcit”.

Leo Toader a apărat poarta Rapidului între 1984 și 1995. Acum secund al lui Edi Iordănescu, fostul portar a dezvăluit pentru PlaySport.ro cum decurgeau negocierile cu George Copos.

A apărut așa, odată, nu ne așteptam. Treceam prin niste clipe grele atunci, vorbesc economic, era tranziția aia după perioada comunistaă. A venit și cu niște oameni, cu Mircea Pașcu, un om deosebit.

A venit cu o mentalitate bună, am început să ne gândim la performanță….Omul a creat condiții, de ce să zic?! Era el zgârcit, dar … Eu am negociat cu el contractul și am stat până la 12 noaptea. Eu îi ceream o sumă, el nu. Dar nu era cine știe ce. Până la urmă mi-a dat cu jumătate de măsură.

Mi-a făcut cadou și un televizor, dar ăla nu a mai apărut pe piață. Era ăla așa… de se întindea. Nu știu dacă.. Ăla se strica o dată la doi ani, trebuia să îi schimb piesele. E cred că prin beci, nu știu pe unde e.

Copos era în mijlocul nostru. La cofetărie mergeam mereu, să ne cumpărăm. Era doamna Copos, la un moment dat ne era și rușine, să nu zică că vrem pe gratis.

Dânsul ne mai dădea câte un casetofon. A fost generos la început. Nu era rău. A însemnat ceva pentru Rapid. Chiar a dus o perioadă bună”, a povestit Leo Toader, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.