Fostul bucătar al naționalei Germaniei a făcut senzație la „Chefi la Cuțite”: „Am gătit și pentru Hamilton”! Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu

Alex Cazacu 19.09.2023, 20:07

Fost bucătar al naționalei Germaniei, Janni Alexandridis a făcut senzație la ”Chefi la cuțite”. Tânărul a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați și chiar primit cuțitul cuțitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu. Deși are doar 23 de ani, Janni are o vastă experiență în arta culinară.

Janni Alexandridis a făcut senzație la ”Chefi la cuțite”

În cea de-a 10-a ediție din acest sezon ”Chefi la cuțite”, Janni Alexandridis a primit cu mândrie cuțitul de la chef Florin Dumitrescu. Acest tânăr talentat a reușit să impresioneze juriul prin cunoștințele sale bogate în arta gastronomiei și experiența sa remarcabilă în bucătărie. Preparatul său nu a fost deloc sofisticat, însă gustul și prezentarea au fost fără egal.

A intrat cu emoție în platoul emisiunii, însă nu s-a lăsat intimidat de propriile sentimente. Așa că, Janni a demonstrat o abilitate de excepție în arta culinară și a prezentat un platou care a depășit cu mult așteptările.

Tânărul bucătar și-a exprimat dorința de a face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu sau a lui Sorin Bontea. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu nu a ezitat atunci când a descoperit nivelul impresionant de experiență culinară al lui Janni și i-a oferit cuțitul de aur.

Fostul bucătar al naționalei Germaniei a făcut senzație la „Chefi la Cuțite”
Fostul bucătar al naționalei Germaniei a făcut senzație la „Chefi la Cuțite”

Nu este român, însă ne vorbește foarte bine limba, iar acest lucru i-a impresionat pe jurații show-ului culinar. Interesant este faptul că, multe cuvinte în limba română le-a învățat de la colegii lui din bucătărie, mulți dintre aceștia fiind români.

A fost bucătar al naționalei Germaniei

Janni Alexandridis a fost pasionat de arta culinară încă de la o vârstă fragedă. În copilărie, el gătea alături de mama și bunica lui. Acum a ajuns un bucătar de excepție și lucrează ca chef în restaurantul pe care familia lui îl deține în Germania.

După cum vă spuneam, Janni stăpânește foarte bine tehnicile culinare și are o vastă experiență în acest domeniu. A lucrat în țara lui natală, Germania, dar și în alte locuri din lume. Bac chiar mai mult de atât, tânărul chef a gătit și pentru sportivi cunoscuți. De asemenea, mâncarea gătită de el a ajuns și în farfuriile unor vedete din industria muzicală.

”Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață”, a spus Janni, potrivit A1.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe