Din noroiul de la Survivor, la cratiță la Chefi la Cuțite! Cine e concurentul care a dezvăluit că Scărlătescu va face nuntă cu Doina Teodoru: „Nebunule”

Alex Cazacu 06.09.2023, 12:38
Din noroiul de la Survivor, la cratiță la Chefi la Cuțite! Cine e concurentul care a dezvăluit că Scărlătescu va face nuntă cu Doina Teodoru: „Nebunule”

Alin Sălăjean s-a numărat printre concurenții de la Survivor 2021, competiție câștigată de Zannidache. Acum, după o perioadă destul de lungă în care a lipsit de pe micile ecrane, clujeanul a decis să revină la TV, în noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Prezentatorul de evenimente a apărut în fața celor trei jurați plin de energie și s-a oferit să-i organizeze nunta lui Scărlătescu.

Alin Sălăjean, la cratiță în noul sezon ”Chefi la cuțite”.

Pentru o bună perioadă, Alin Sălăjean a activat în lumea televiziunii. Este fost concurent la Survivor 2021, însă a fost și prezentator la Antena 1 Transilvania. În prezent, Alin și-a schimbat direcția profesională și s-a dedicat organizării de evenimente. Cu toate acestea, acum a decis să facă o schimbare radicală și să se înscrie în sezonul 12 al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Sălăjean s-a afișat în fața juraților, propunându-și, după cum spune el, să fie ”cel mai slab concurent” din acest sezon și, după primele apariții, pare că are șanse mari să atingă își atingă scopul.

”Îmi doresc să fiu cel mai slab concurent de la Chefi la cuțite. Dacă în sezonul 12 există amuleta în care un chef are voie să introducă alt concurent în cealaltă echipă, eu o să fiu calul troian. Nimeni nu s-a gândit în 12 sezoane. De acolo voi fi surpriza culinară. Miza e poate doar etapa următoare”, a spus Alin Sălăjean, potrivit Spynews.ro.

Fostul concurent de la Survivor, dezvăluiri despre nunta lui Scărlătescu

În cea de-a treia ediție a noului sezon, Alin Sălăjean a reușit să surprindă într-adevăr jurații cu prestația sa. Chefii au fost atât de impresionați încât au dorit să facă o poză alături de el. Alin a gătit aripioare la cuptor. Ei bine, cu acest preparat a reușit să să-și atingă obiectivul principal, acela de a deveni cel mai slab concurent. Asta deoarece nu a primit niciun cuțit din partea juraților.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații show-ului culinar, este într-o relație cu Doina Teodoru. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme și par să fie foarte fericiți împreună. De aceea, mulți se așteaptă ca bucătarul și actrița să facă pasul următor.

Alin Sălăjean, la cratiță în noul sezon ”Chefi la Cuțite”
Alin Sălăjean, la cratiță în noul sezon ”Chefi la Cuțite”

În fața celor trei jurați de la ”Chefi la cuțite”, sălăjean și-a prezentat și calitățile de organizator de evenimente. Mai precis, fostul concurent de la Survivor a precizat că Scărlătescu și iubita lui se vor căsători în curând, iar el le-a făcut deja planul pentru marele eveniment.

Iată cum arată scenariul pregătit de Alin: ”Cătălin Scărlătescu o va lua în căsătorie pe Doina în viitorul apropiat. 700 de oameni, cei mai mari chefi din România, din Europa, de pe mapamond”. Replica celebrului bucătar nu a întârziat să apară: ”Am 52 de ani, nebunule!”, a spus Scărlătescu.

Momentul poate fi vizualizat Aici!

Urmăriți Playsport.ro și pe