Fostul căpitan de la Dinamo, gata să semneze cu FCSB! Ce spune Gigi Becali

Bădulescu Silvian / 27.07.2022, 14:27
Fostul căpitan de la Dinamo, gata să semneze cu FCSB! Ce spune Gigi Becali

Dan Nistor are zilele numărate la Universitatea Craiova. Fostul căpitan de la Dinamo este aproape de un transfer la FCSB, după ultima declarație a lui Gigi Becali.

Dan Nistor, aproape de FCSB

Inițial, în această perioadă de mercato, despre Dan Nistor s-a vorbit ca o monedă de schimb pentru venirea lui Bogdan Rusu în Bănie de la CS Mioveni.

După cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate, atacantul este dorit de Laszlo Balint. Oltenii ar fi dorit să-l ofere la schimb pe Ionuț Vînă, dar argeșenii au refuzat.

În schimb, echipa din Mioveni a venit cu o contra-ofertă: Dan Nistor și o sumă de bani. În acest moment, negocierile se află în impas.

L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus și la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție, trebuie să-l ascultăm!”, a declarat Ion Georgescu, primarul din Mioveni, pentru Playsport.ro, în urmă cu două săptămâni.

Cum această afacere a picat, acum, Dan Nistor, fost căpitan în „Ștefan cel Mare”, este aproape de rivala FCSB.

Pintilii, omul-cheie în afacere

Mijlocașul a fost trecut pe linie moartă la Universitatea Craiova. Formația din Bănie dorește să scape de el, iar o posibilă destinație pare a fi echipa din Berceni.

În acest sens, Gigi Becali a vorbit despre posibila trecere din Bănie în Capitală. Patronul echipei a subliniat că de acest transfer trebuie să se ocupe Mihai Pintilii, antrenorul secund. Cei doi au jucat împreună la Pandurii Târgu Jiu.

Da, da, a fost, eu am aflat și i-am spus lui Pintilii să-l aducă. Poate-l luăm noi, nu știu ce au făcut, l-au luat, nu l-au luat.” a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena.

Dan Nistor se află la CSU Craiova din 2020. În această perioadă, a disputat 101 meciuri, a marcat 13 goluri și a oferit 16 pase decisive. Și-a trecut în cont, alături de olteni, Cupa României și Supercupa României, ambele trofee în 2021.

În „Ștefan cel Mare”, Dan Nistor a evoluat în două perioade: 2016-2017 și 2018-2019. Ba chiar, la un moment dat, a și purtat banderola de căpitan al echipei.

Mijlocașul central a cucerit și un trofeu cu „câinii”: Cupa Ligii în sezonul 2016-2017. Atunci, până în ultima etapă, Dinamo s-a luptat pentru titlul de campioană a României. Ulterior, Viitorul Constanța a cucerit trofeul suprem.