Fostul stelist Sorin Ghionea, invitatul PlaySport LIVE! Comentăm disputa FCSB – Steaua!

Sorin Chiriac / 20.05.2022, 18:08

Disputa din ultimii ani, dintre FCSB și CSA Steaua a scindat suporterii roș-albaștrilor, unii identificându-se cu echipa Armatei, care joacă în Ghencea, alții rămânând aproape de clubul din prima ligă, patronat de Gigi Becali.

Glorii împărțite, între CSA Steaua și FCSB

Același lucru s-a întâmplat și cu foștii mari jucători al Stelei! Dacă cei care au cucerit Cupa Campionilor Europeni sunt, în majoritatea lor, cu clubul Sportiv al Armatei, situația se schimbă, atunci când vorbim despre Eurofantastici. Jucătorii care au obținut performanțe importante între 2004 și 2014 susțin, în mare parte că echipa lui Becali este continuatoarea de drept a Stelei. Totuși, vedem la echipa din Liga a 2-a nume importante, care ocupă funcții în echipa de conducere sau în cea tehnică. Îi avem acolo, pe lângă Iulian Miu, jucător din altă generație, și pe George Ogăraru, șeful Academiei din Ghencea, dar și pe Daniel Oprița, antrenroul principal al echipei, și Gabriel Boștină, secundul său.

Sorin Ghionea, discurs ”tăios”, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Ghionea a fost, fără doar și poate, unul dintre pilonii acelei echipe mari construită de Cosmin Olăroiu, care ajungea până în semifinala Cupei UEFA, după ”sfertul” memorabil câștigat în fața Rapidului. În DIRECT, la PlaySport LIVE, fostul fundaș al Stelei și al echipei naționale a tranșat această dipută, așa cum făcea pe vremuri pe teren. Direct și fără menajamente!

Cum pregătește CFR Cluj meciul cu FCSB. „Obiectivul a fost atins”

Campionii de la CFR Cluj nu mai par interesați de derby-ul cu FCSB, de la Buzău. Până în weekend, toată lumea aștepta acest meci ca o veritabilă finală a campionatului. Dar clujenii și-au asigurat deja titlul, iar acum pregătesc o altă aroganță pentru rivali.

Campionii au sărbătorit deja un nou succes în Liga 1, mai ales cu scandări contra rivalilor de la FCSB. Deși meciul direct nu mai are nicio miză, în clasament, orgoliul dintre cele două echipe poate provoca un meci de care pe care. Sau cel puțin așa părea să fie cazul, dar cei de la CFR nici nu se mai gândesc la această partidă. Aceștia își pregătesc deja sezonul viitor, așa că au trimis mulți titulari în vacanță.

Avem jucători care merg la echipele naționale, fotbaliști importanți pentru noi. Așa că i-am învoit deja, unii au plecat deja în vacanță. Este o perioadă foarte scurtă, au nevoie de odihnă, așa că i-am învoit. Merită din plin această perioadă de recreere, așa că vom merge cu mulți jucători de la Academie, a explicat președintele Cristi Balaj, la Sport Total FM.

Partida pare că mai contează doar pentru cei de la FCSB, care vor dori să câștige, pentru a arăta că doar erorile de arbitraj au dus titlul în Gruia.

Dacă îi batem, pentru mine suntem campioni. Dacă ne bat ei, asta e, ridic pălăria și recunosc că sunt mai buni, a comentat și Gigi Becali, la Digisport

Nu rata o ediție de colecție a PlaySport LIVE!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, fostul jucător al Stelei, Sorin Ghionea, împreună cu jurnaliștii Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu, vor analiza lupta dintre CFR și FCSB, bătălia din playout, dar și ce urmează pentru fotbalul românesc, din sezonul viitor.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.