Fotbaliștii de la FCSB anunță revenirea în forță în lupta pentru titlu. „Merităm să ne apropiem, practicăm un fotbal frumos”. Toate reacțiile

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.02.2022, 22:48
Fotbaliștii de la FCSB anunță revenirea în forță în lupta pentru titlu. „Merităm să ne apropiem, practicăm un fotbal frumos”. Toate reacțiile

FCSB a învins Academica Clinceni fără probleme la Giurgiu cu scorul de 3-0 în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Andrei Cordea și Florin Tănase cu o „dublă” au adus victoria vicecampioanei, care s-a apropiat astfel la 6 puncte de liderul CFR Cluj.

FCSB revine cu șanse reale în lupta pentru titlu

După meci, Andrei Cordea a spus că echipa sa a meritat pe deplin victoria, întrucât a dominat autoritar toată partida. De asemenea, el s-a arătat bucuros de faptul că a reușit să marcheze contra fostei sale echipe și a transmis că FCSB merită să se afle în apropierea echipei din Gruia, pentru că practică un fotbal spectaculos.

Cred că am dominat meciul cap coadă. Trebuia să câștigăm pentru că CFR a remizat și mă bucur că am câștigat, aveam nevoie de asta. Nu neapărat un meci special. Mă bucur că am înscris, aveam nevoie de asta pentru că nu mai marcasem de 7 etape. Fotbalul nu este foarte ușor, sunt perioade și perioade. Sper ca cu golul ăsta să revin la forma din trecut și să o țin tot așa.

Se va juca până în ultima etapă și sper să ne apropiem pentru că cred că merităm și practicăm un fotbal frumos. Este bine pentru noi că au făcut trei egaluri. Pe Craiova nu o să îi neglijez și îi văd și pe ei o candidată la titlu”, a declarat Andrei Cordea la finalul partidei.

Florin Tănase, replică de mare fotbalist pentru Gigi Becali

Florin Tănase i-a răspuns cu o „dublă” lui Gigi Becali după criticile din ultima perioadă. După meci, căpitanul FCSB-ului a explicat că nu s-a supărat pe patronul echipei pentru declarațiile făcute și a dezvăluit că, în ciuda dezamăgirii ratării unui transfer în străinătate, este în continuare concentrat pe ce are de făcut la echipa roș-albastră.

Sunt bucuros că am reușit să marchez, că am câștigat și că ne-am apropiat de CFR. De-acum înainte, să ne uităm mai mult la noi și să nu ne mai încurcăm până intrăm în play-off.

Îl știți pe nea Gigi, e mai glumeț. Mă bucur că am jucat mai mult azi (n.r. – aluzie la faptul că a fost schimbat la pauză cu Dinamo), o să-mi intru ușor, ușor în ritm. Sunt convins că vom face meciuri bune în continuare.

Probabil și fără să vrei te gândești la transfer, mai ales când auzi discuții concrete. Dar s-au încheiat negocierile, iar acum sunt cu gândul aici, vrem doar să ne apropiem mai mult de CFR.

Duminică vom avea un meci dificil, cu Chindia, o echipă care se apără foarte bine. Nu va fi ușor, trebuie să fim concentrați și să ne gândim la acest joc. Noi nu mai avem voie să facem pași greșiți!”, a spus și Florin Tănase la finalul meciului.

Mihai Pintilii rămâne rezervat după victoria facilă cu Academica Clinceni. „Se mai pot pierde puncte. Vedem în play-off”. Ce a spus despre transferul unui nou fundaș dreapta