Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au fost luați de val după victoria cu Farul: „Echipa este pe primul loc și vrem în Europa”. Ce a spus Baiaram despre transferul la Fiorentina

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 22:49
Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au fost luați de val după victoria cu Farul: „Echipa este pe primul loc și vrem în Europa”. Ce a spus Baiaram despre transferul la Fiorentina

Universitatea Craiova a învins Farul Constanța pe teren propriu cu scorul de 4-1 în ultima etapă din play-off. Roguljic, Vlădoiu, Baiaram și Ivan au marcat pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, în vreme ce Jefte Betancor a redus din diferență în prima repriză.

Ștefan Vlădoiu a spus că Universitatea Craiova este pe primul loc după victoria cu Farul

După meci, Ștefan Vlădoiu, care a marcat primul său gol în Liga 1, a fost luat de val după acest moment și a declarat că echipa sa se află pe primul loc în acest moment. De fapt, el a vrut să spună că Universitatea Craiova este într-o poziție bună pentru a prinde un loc de Conference League, înainte de meciul de baraj cu FC Botoșani.

Este unică, nu știam cum să mă bucur, nu mi s-a mai întâmplat până acum. E un lucru unic, primul gol în Liga 1. Îi mulțumesc pe această cale (n.r. lui Ștefan Baiaram). Nu aveam speranțe că îmi pasează. Ca atacant, fiind singur cu portarul, este mai greu să pasezi. Și mister a spus că dacă cineva este în poziție mai bună să marcheze, să nu ne gândim la noi. Sper să ne atingem obiectivul într-un final. Echipa este pe primul loc și trebuie să ne calificăm în Conference League. Ne-am concentrat pe jocul de astăzi, pentru că spectatorii noștri voiau o victorie. Sperăm să ne batem până în ultima clipă. (n.r. în sezonul viitor)Să nu mai existe această sincopă din ultimele etape și să îndeplinim obiectivul pe care îl vrea toată Oltenia”, a spus Vlădoiu la finalul meciului.

Ștefan Baiaram este conștient că are mult de muncă în eventualitatea unui transfer în Italia

Ștefan Baiaram a dat dovadă de mare altruism și i-a pasat lui Vlădoiu la acel gol, deși se afla el în poziție excelentă de a marcat. La finalul partidei, el a fost întrebat despre zvonurile legate de un eventual transfer al său la Fiorentina. Dar a explicat că nu se gândește momentan la acest lucru, deși a spus că este conștient de faptul că are nevoie să se îmbunătățească la capitolul pregătire fizică.

„Am preferat să îi pasez. M-am gândit că el poate să înscrie din acea poziție, era mai bine plasat. Mă bucur că am luat decizia cea mai bună și am marcat.A fost un sezon mult mai bun și mă bucur foarte mult. Am lucrat din greu. Mister a vorbit mult cu mine, mi-a dat încredere. Ne pare rău că am pierdut Cupa, campionatul. Sper ca la anul să câștigăm ceva. Va fi un meci foarte greu. (n.r. FC Botoșani) Este o echipă arțăgoasă, știm asta.

Nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc să îmi fac treaba. Băieții mai fac glume cu mine, dar nu mă gândesc la asta. Trebuie să îmi văd de treaba mea și doar așa pot ajunge acolo. Eu mă simt bine. Este un alt nivel, este mai greu. Trebuie să lucrez mai mult la forță, să pun mai mult pe mine”, a spus și Ștefan Baiaram.

Ce a spus Andrei Ivan despre o eventuală convocare la echipa națională

Andrei Ivan se află la capătul celui mai bun sezon al său în Liga 1. Astfel, el are șanse mari să fie convocat din nou la echipa națională a României. Atacantul a analizat că a avut evoluții foarte bune în această stagiune și a anunțat că Universitatea Craiova va fi pregătită pentru barajul cu FC Botoșani.

„Mister a vrut să odihnească mai mulți jucători pentru meciul de baraj cu cei de la Botoșani. Ne-am făcut treaba și astăzi și suntem mulțumiți. Trebuie să-l gestionăm cât mai bine (n.r. meciul cu FC Botoșani). Suntem pregătiți pentru acest meci. O să ne pregătim bine și o să câștigăm. Trebuie să fim tari psihic. Nu cred că ne-a doborât Cupa. Am avut-o în mână, am avut multe ocazii. Am avut o perioadă în campionatul regulat care nu ne-a priit. Am avut 8 meciuri fără victorie și s-a văzut. Sunt mulțumit, am înscris multe goluri, mi-am ajutat echipa. Vom vedea vineri dacă voi fi convocat”, a spus și Andrei Ivan după meciul cu Farul Constanța.

Gică Hagi, prima reacție după Universitatea Craiova – Farul Constanța 4-1. „Atât putem, avem anumite limite”