Fotbaliștii lui Dinamo, în depresie după înfrângerea cu Academica Clinceni. „Ăștia suntem. Este tragic!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.12.2021, 23:43
Fotbaliștii lui Dinamo, în depresie după înfrângerea cu Academica Clinceni. „Ăștia suntem. Este tragic!”

Dinamo a pierdut și în fața celor de la Academica Clinceni, echipă care nu câștigase nicio partidă în acest sezon înaintea duelului cu „câinii”. Meciul de la Giurgiu s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru echipa ilfoveană, aflată într-o criză profundă din toate punctele de vedere și care s-a prezentat fără antrenor principal la acest meci.

Dinamo se apropie tot mai mult de prima retrogradare din istorie

Acest nou eșec i-a dărâmat din punct de vedere psihic pe jucătorii lui Dinamo. Steliano Filip a spus că situația de la echipa alb-roșie este tragică, dar și că îi este rușine pentru că s-a ajuns în acest punct istoric, în mod negativ.

Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu… A fost o seară proastă din toate punctele de vedere. În ciuda rezultatului, am controlat jocul, dar din păcate n-am concretizat ocaziile. E normal ca Mircea Rednic să ne certe, ar mai fi ceva de zis? Noi intrăm pe teren! Suferim, este frustrant, nu credeam niciodată că vom ajunge în situația asta. Ăștia suntem!

Mi-e și rușine, mereu sperăm la fiecare meci, avem neapărat nevoie de o victorie ca să ne revenim. Trebuie să o scoatem la capăt, eu cred în colegii mei! Sper să adunăm puncte până la pauza competițională și apoi să ne revenim. Este tragic!

Eu nu-mi permit să mă cert cu antrenorul echipei, eu doar i-am spus unui om din staff unde aș prefera să joc. Când intru, joc oriunde! Asta a fost tot, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren”, a declarat Steliano Filip la finalul partidei.

În schimb, Cosmin Matei, chiar dacă a admis că situație lui Dinamo este rușinoasă, s-a arătat optimist în ceea ce privește șansele de redresare a echipei:

Din păcate, am pierdut. Nu avem ce să facem, trebuie să uităm și să o luăm de la capăt. Trebuie să fim optimiști că vom putea ieși din această situație dificilă. Ceva se pare că ne lipsește, cel puțin la finalizare. Locul nostru din clasament e rușinos”.

Ionel Dănciulescu, resemnat: „Am mari dubii că mai putem să ne salvăm de la retrogradare!”

 

Urmăriți Playsport.ro și pe