Fotbalistul care și-a făcut mașina Lamborghini praf! Imagini incredibile cu bolidul de lux după impact

Bădulescu Silvian / 10.12.2021, 14:42
Fotbalistul care și-a făcut mașina Lamborghini praf! Imagini incredibile cu bolidul de lux după impact

Fotbalistul englez Kortney Hause, legitimat în prezent la Aston Villa, a fost protagonistul unui incident care ar fi putut deveni tragic. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul mașinei pe care o conducea, dar, din fericire, nu a avut consecințe.

„A fost pur noroc că nu a omorât pe nimeni”

Evenimentul neplăcut s-a petrecut în apropierea unei școli din Birmingham. În incinta acesteia a „pătruns” mașina condusă de către fotbalist, în valoare de 250.000 de euro. Bolidul a fost scăpat de sub control din cauza carosabilului umed, în condițiile în care jucătorul se grăbea să ajungă la stadion pentru meciul dintre Aston Villa și Manchester City, încheiat cu victoria 2-1 a „cetățenilor”.

Deși mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat în curte, din fericire, nu au fost victime. Părinții copiilor, însă, au fost terifiați când au văzut mașina avariată serios în curtea școlii.

A fost pur noroc că nu a omorât pe nimeni” a declarat unul dintre aceștia.

Totodată, imaginea autovehicului a provocat adevărate sperieturi pentru oameni.

Când am văzut epava, am crezut că sunt cadavre” a declarat alt părinte, conform presei britanice.

Conform Transfermarkt, cota de piață a fotbalistului este de 5 milioane de euro. Acesta a fost transferat pentru 3,4 milioane de euro de la Wolverhampton Wanderers.

Aston Villa se află pe locul zece în acest moment, iar, de la venirea lui Steven Gerrard la echipă, aceștia au obținut trei victorii contra celor de la Brighton, Crystal Palace și Leicester, în timp ce au suferit și o înfrângere în fața celor de la Manchester City.

Cine este Kortney Hause?

Kortney Hause este un fundaș central legitimat la Aston Villa, echipă care se află în Premier League, prima ligă de fotbal din Anglia. În vârstă de 26 de ani, acesta a venit la echipa antrenată de Steven Gerrard în acest moment în 2019.

Trecut prin academia rivalilor de la Birmingham City, el a prins doar 38 de partide în cele trei stagiuni de când se află la echipă. A reușit să marcheze trei goluri, iar, în acest sezon, el a bifat doar patru partide.

Se pare că nu este un om de bază în echipa lui Gerrad, în condițiile în care axul central defensiv este asigurat de Matt Targett și Tyone Mings.

Selecționat la echipele under-2o și under-21 ale Angliei, acesta a reușit să-și treacă în palmares medalia de aur la turneul de la Toulon, una dintre cele mai prestigioase competiții turnee între echipele naționale de tineret din lume.

Totodată, el a câștigat și play-off-ul de promovare din 2019 alături de Aston Villa, ceea ce a asigurat acestora revenirea în Premier League.