Fotbalistul cu care s-a iubit Loredana Groza. E celebru în România, are 14 goluri la națională. Cum au fost surprinși împreună

Moldoveanu Camelia / 14.07.2021, 15:19
Fotbalistul cu care s-a iubit Loredana Groza. E celebru în România, are 14 goluri la națională. Cum au fost surprinși împreună

Loredana Groza s-a iubit cu un fotbalist celebru care a jucat zece ani la Steaua și a marcat 14 goluri pentru echipa națională a României. Unde și cum au fost surprinși cei doi. Povestea a ieșit abia acum la suprafață.

Cine este fotbalistul  care s-a iubit cu celebra cântăreața Loredana Groza

Celebra cântăreață născută pe 10 iunie a împlinit în acest an 51 de ani. Pe lângă viața artistică aceasta a atras atenția și cu toate cuceririle pe care le-a avut până să se căsătorească cu Andrei Boncea.

Despre Loredana Groza se știe deja că s-a iubit cu mai multe nume sonore din România, însă relația cu un fost fotbalist nu a ieșit până acum la suprafață. Se pare că îndrăgita artistă s-a iubit chiar cu Gabi Balint. Cei doi ar fi fost surprinși împreună în Brașov după ce au participat la una dintre edițiile Cerbului de Aur.

Escapada la Brașov nu a dus la o relație prea lungă. Cei doi s-ar fi despărțit la scurt timp după ce s-au afișat împreună la festivalul care urmărește promovarea talentelor.

Gabi Balint a jucat 265 de meciuri la Steaua București, acolo unde a marcat 69 de goluri. El a mai trecut și pe la Real Burgos. Aceasta a avut și 24 de apariții și 14 goluri la echipa națională. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist a devenit antrenor. Balint a fost secund al României de trei ori: 1994-2000, în 200o și 2001 doar pentru perioade scurte.

Gabi Balint nu se ferește de comparații

Gigi Becali susține că a primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, dar a refuzat-o. Motivul, a considerat că mult prea mică pentru tânărul jucător.

În ianuarie, Becali a cumpărat şi ultimele procente, 10%, deţinute de Metropolitan pentru tânărul mijlocaş, astfel că acum Octavian Popescu este 100% al roş-albaştrilor. Puștiul sfios din satul Nucet a ajuns, între timp, un jucător extrem de interesant pentru foarte multe cluburi.

Gabi Balint este de părere ca fotbalistul celor de la FCSB ar trebui lăsat să plece pentru a se dezvolta mai bine într-un campionat străin.

Țin să cred că este plauzibilă oferta lui Popescu, doar pentru că este intermediar Giovanni Becali, care este un adevărat magician în lumea impresarilor. E tânăr, are 18 ani, dar nu e copt. Nu a arătat mare lucru acum. Nu este Răzvan Marin, care este o certitudine și Milan nu vrea să dea 18 milioane de euro. Eu, dacă aș fi la o echipă, și aș avea această ofertă m-aș gândi bine, pentru că altfel ar crește într-un campionat mai bun. Și cu un procent de 15-20% vei ajunge mai bine decât astea 13 milioane de euro. Eu cred că un jucător care se dezvoltă afară, într-un campionat puternic, poate ajunge la 50-60 de milioane de euro. Cine să îl urmărească în echipele cu care se întâlnește FCSB în campionat?”, a afirmat Gabi Balint, într-o intervenție la DigiSport.