Fotbalul trăiește cea mai siropoasă poveste de dragoste. Iubita fostei vedete de la PSG, acuzată că a dat cu mașina peste bărbat.

Moldoveanu Camelia / 17.10.2021, 16:11

Jese Rodriguez a fost împrumutat de PSG la Stoke City (Premier League), trecând înainte de cele două echipe și pe la Real Madrid. Celebrul fotbalist are o viață personală tumultoasă din cauza fostei iubite. Aurah Ruiz, căci despre ea este vorba, a fost acuzată de mai mulți internauți că l-ar fi călcat cu mașina pe jucătorul spaniol.

Aurah Ruiz este acuzată că a trecut cu mașina peste Jese Rodriguez

Jese Rodriguez și Aurah Ruiz au împreună un băiat. Relația celor doi este una controversată, fiind presărată cu mai multe conflicte. Modelul a concurat în trecut în celebra emisiune Big Brother, lucru care i-a adus de-a lungul timpului mai multe critici. Ultima acuzație pe numele femeii este una foarte gravă, mai exact că ar fi trecut cu mașina peste Jese Rodriguez, fotbalistul împrumutat de PSG la Stoke City. Cu toate că recunoaște că își pierde repede controlul, aceasta neagă faptul că ar fi încercat să-i facă rău fostului partener. Însă, a recunoscut conflistul.

Zvonurile au apărut după ce pe internet circulau niște imagini în care un bărbat șchiopăta puternic în urma unui accident. Se vede pe filmare cum cel rănit este ajutat de mai mulți oameni pentru a se deplasa. Aurah Ruiz susține că acela nu este iubitul ei și că n-ar face așa ceva.

Nu am încercat să îl calc cu mașina. E o minciună și e foarte serios. Nu voi permite oamenilor să spună că am încercat să îmi calc partenerul. Știu că s-au întâmplat o mulțime de lucruri între noi, de care nu suntem mândri, dar ne iubim și nu am vrut niciodată să ne rănim.
Simt că îmi pierd capul uneori, dar asta? Cum să îi fac rău tatălui copilului meu?”, a spus Aurah.

Martorii susțin, însă, altceva. Se pare că femeie s-ar fi certat foarte tare cu fotbalistul spaniol și pentru a se răzbuna a încercat să treacă peste el cu mașina. Din fericire a reușit doar să-l rănească la un picior.

Sora fotbalistului a dat cărțile pe față

Aurah Ruiz neagă toate acuzațiile martorilor, iar Jese Rodriguez  nu a avut încă nicio declarație. Cu toate acestea, sora fotbalistului a ieșit la atac. Ea susține că Aurah a încerca să ascundă întreaga întâmplare, iar jucătorul spaniol ar acoperi-o de dragul copilului.

Ce s-a întâmplat este fix ce a zis băiatul… Dacă aș putea vorbi, aș vorbi de multe lucruri. Trebuie să fac asta când fratele meu nu este cu ea. Ea neagă totul iar el o aprobă, dar nu este adevărat.”, a fost declarat Quelia, sora lui Jese Rodriguez.

Atunci când a auzit ce a avut de declarat Quelia Rodriguez, fosta cumnată, Aurah Ruiz a ieșit și ea la atac. Cea din urmă a dezvăluit faptul că sora fostului ei iubit nu este ceea ce pare. Mai exact, Quelia Rodriguez ar fi primit un salariu pentru a se îngriji de copilul cuplului Aurah – Jese și că mereu caută să facă probleme.