FOTO. Apariție uluitoare la Transylvania Open! Cum s-a echipat o româncă înainte de debutul la turneul de la Cluj

Giosanu Catinca / 26.10.2021, 22:57

O frumoasă jucătoare de tenis de origine română a uimit cu apariția ei la Transylvania Open, turneu desfășurat la Cluj-Napoca. Felul în care s-a echipat sportiva clasată pe locul 105 WTA înainte de debutul la turneul 250 WTA i-a lăsat fără cuvinte pe iubitorii sportului alb.

Jaqueline Cristian, apariție inedită la Transylvania Open

Jaqueline Cristian s-a duelat cu Kaja Juvan (98 WTA), în primul tur de la Transylvania Open. Jucătoarea din România a luat în serios numele turneului de la Cluj-Napoca. Tânăra în vârstă de 23 de ani a intrat pe terenul de joc îmbrăcată într-un costum care aduce aminte de Contele Dracula.

Ca să fiu sinceră, a fost un pic ideea antrenorului. Am zis să fiu un pic originală, antrenorul avea dinții, așa a venit ideea.

Am zis să mă bucur până la ultima minge și mi-a ieșit. Am rămas calmă, știam că va fi o bătălie, am crezut în șansa mea. Chiar fără public, am simțit energia oamenilor și a locului. E altceva să joci acasă.

Cu Ajla m-am antrenat cum 3 zile, îmi place să joc cu jucătoare puternice. Îmi ridic și eu nivelul. Nu mă gândesc la top 100, vreau să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi.”, a explicat jucătoarea de origine română.

Cum s-a descurcat românca în meciul cu Kaja Juvan

Jaqueline Cristian, beneficiară a unui wildcard, s-a calificat în turul doi la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca. Românca a reușit să o învingă pe slovena Kaja Juvan (98 WTA), scor 3-6, 7-6(8), 7-6(3). Meciul a durat două ore și 47 de minute.

Momentul intrării celor două rivale pe teren s-a viralizat deja. Și asta, tocmai din cauză că românca a avut simpatica idee de a se costuma în Dracula. De altfel, organizatorii Transylvania Open au mai plasat un vampir în tribune, distribuind imaginile cu acesta pe Twitter.

Juvan a servit pentru câștigarea partidei în momentul în care conducea cu 6-3, 5-4, dar jucătoarea noastră a reușit să facă rebreak și să câștige setul secund în tiebreak, după ce a salvat două mingi de meci.

În optimi, Jaqueline Cristian o va întâlni pe Ajla Tomljanovic (Australia, 43 WTA și favorită 5). Românca și-a asigurat un premiu în valoare de 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA în urma meciului cu slovena de 20 de ani.