FOTO. Așa ceva? Georgina lui Ronaldo, la limita indecenței, la Sanctuarul de la Fatima! Ce fustă a putut să își aleagă!

Andrei Alexandra 24.08.2022, 15:29

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a vizitat recent Sanctuarul din Fatima, iar costumația pe care a ales-o a dus la izbucnirea unui mic scandal. Tânăra de 28 de ani a optat pentru o fustă cu o crăpătură generoasă, iar din această cauză s-a trezit cu un val de critici.

„A mers să se roage într-o ținută sexy”. Georgina lui Ronaldo, la limita indecenței, la Sanctuarul de la Fatima

Georgina Rodriguez a provocat un mic scandal în mediul online, după ce a încărcat pe rețelele de socializare câteva imagini surprinse la Sanctuarul de la Fatima, fotografii în urma cărora iubita lui Cristiano Ronaldo s-a ales cu o „ploaie de critici”.

Georgina Rodriguez este urmărită de peste 39.000.000 de persoane pe pagina de Instagram, iar în acest context o astfel de alegere, nu foarte inspirată, poate avea consecințe pe măsură.

În timpul vizitei sale la Sancutarul de la Fatima, Georgina a optat pentru o fustă cu o crăpătură generoasă, în timp ce în picioare a ales să poarte o pereche de papuci casual.

În momentul în care au văzut imaginile din locul sfânt, internauții au explodat. Spaniolii de la Mundo Deportivo au remarcat imediat numărul uriaș de critici pe care l-a primit Georgina și au titrat:

„Ploaie de critici asupra Georginei Rodriguez pentru ținuta ei sexy din Sanctuarul Fecioarei din Fatima. Partenera lui CR7 a atras atenția pentru ținuta sexy pe care a ales-o când s-a dus să se roage”, a notat Mundo Deportivo.

Criticată sau nu, Georgina Rodriguez a adunat 2.000.000 de aprecieri

„Continuă să-mi ghidezi și să-mi luminezi calea, fecioară”, a scris Georgina în descierea setului de fotografii pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

O mare parte dintre utilizatori au criticat-o pe iubita lui Cristiano Ronaldo, deoarece au considerat că acel moment ar fi trebuit să fie, în primul rând, unul privat și nu unul postat pe rețelele de socializare.

De asemenea, au fost și internauți care s-au declarat surpinși să o vadă pe Georgina Rodriguez ca fiind o creștină practicantă.

Criticată sau nu, Georgina Rodriguez a adunat aproape 2.000.000 de aprecieri în cele trei zile de la momentul postării fotografiei.

Și cum o astfel de postare îi poate aduce și câteva zeci sau chiar sute de mii de euro în conturi, se poate spune că obiectivul principal a fost atins.

Tot în secțiunea de comentarii a imaginilor postate de Georgina Rodriguez și-au făcut apariția și câteva nume importante. Actorul spaniol Jon Kortajarena, dar și prezentatoarea TV Adriana Abenia i-au scris iubitei lui Cristiano Ronaldo. Însă, comentariile acestora au fost unele pozitive, cu inimioare sau cu un tradițional „amin”.

Femeia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo, înainte să apară Georgina Rodriguez în peisaj. GALERIE FOTO.

Urmăriți Playsport.ro și pe