Vestimentație de milioane de dolari purtată de iubita lui Cristiano Ronaldo. Ce a ales să poarte Georgina Rodriguez

Gheorghiu Dan 11.08.2022, 08:40

Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție publică. Și nici măcar nu a fost vorba de vreun eveniment important, ci doar despre o plimbare obișnuită pe străzile din Manchester.

Soția lui Cristiano Ronaldo, apariție de peste două milioane de euro pe străzile din Manchester

În vreme ce Ronaldo se confruntă în continuare cu mari dileme referitoare la viitorul carierei sale, soția sa pare că este extrem de relaxată și că se bucură din plin de viața din Anglia. Mai mult, argentinianca reușește de fiecare dată să atragă toate privirile asupra ei.

Ultima dată s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când soția lui Cristiano Ronaldo a ieșit la plimbare în Manchester în timp ce purta haine și accesorii evaluate ulterior de presa internațională la un total de peste 2 milioane de euro. Mai exact, 2.1 milioane de euro.

Concret, ar fi vorba despre o rochie albastră creată de Stella McCartney și evaluată la 1.900 de euro. De asemenea, pantofii albaștri, marca LeSilla ar costa 765 de euro, în vreme ce geanta Hermes ar avea un preț de nu mai puțin de 94.000 de euro.

Garderoba aleasă de Georgina Rodriguez pentru o simplă plimbare prin Manchester. Sursă: Instagram
Garderoba aleasă de Georgina Rodriguez pentru o simplă plimbare prin Manchester. Sursă: Instagram

Bineînțeles, cele mai scumpe componente ale ținutei Georginei Rodriguez sunt de departe accesoriile acesteia. Este vorba despre un inel cu dinamante și safire în valoare de 800.000 de euro. Totodată, soția lui Ronaldo a mai purtat un inel, făcut de Cartier și evaluat la circa 700.000 de euro. Nu în ultimul rând, argentinianca a purtat și un ceas Rolex, în valoare de 550.000 de euro.

Starul portughez nu poate fi la fel de relaxat precum soția sa în această perioadă

În tot acest timp, Cristiano Ronaldo a ajuns să reprezinte o problemă uriașă în vestiarul lui Manchester United. După ce nu s-a antrenat cu echipa în această vară pentru că se afla în căutarea unui alt angajament, startul portughez în vârstă de 37 de ani a început să își enerveze colegii prin atitudinea arătată la antrenamente și în vestiar.

A început să-i enerveze pe mulți jucători. El are aliați pe teren, dar mulți s-au săturat ceea ce se întâmplă în vestiar”, au notat cei de la The Sun, care au citat surse din cadrul clubului de pe Old Trafford.

De asemenea, Ronaldo pare că poartă și un soi de „război rece” cu Erik ten Hag. De fapt, toată nebunia din jurul unui eventual transfer al lustianului a început după ce au apărut informații conform cărora el nu ar mai fi dorit la echipă de antrenorul olandez. Fapt ce a declanșat „greva” fotbalistului. Se pare totuși că cei doi vor fi nevoiți să învețe să lucreze împreună, pentru că perioada de transferuri se apropie de final și nu sunt semne că Ronaldo ar putea prinde un transfer în acest timp.

CITEȘTE ȘI Conflictul dintre Ronaldo și Erik ten Hag capătă noi proporții. Tehnicianul olandez a răbufnit. ”Cred că este de neacceptat”

Urmăriți Playsport.ro și pe