FOTO: Bianca Andreescu, schimbare incredibilă de look înainte de Roland Garros! Fanii aproape că nu au recunoscut-o

Giosanu Catinca / 22.05.2021, 10:16

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu și-a făcut o schimbare incredibilă de look chiar înainte de Roland Garros! Numărul 6 mondial arată cu totul altfel, iar fanii aproape că nu au recunoscut-o.

Bianca Andreescu, schimbare incredibilă de look înainte de Roland Garros!

Bianca Andreescu este deja un nume consacrat în circuitul profesionist de tenis. Ocupanta locului 7 WTA trăiește pe picior mare în țara sa natală, Canada. La 19 ani, devenea prima jucătoare de tenis din Canada care triumfa la US Open. Și ce finală a făcut atunci Bianca, în fața unei adversare de top. Nimeni alta decât celebra Serena Williams s-a aflat în fața canadiencei cu origini românești. I-a stat în față, dar nu i-a făcut față! Bianca Andreescu uimea atunci lumea tenisului, impunându-se într-un turneu de Grand Slam, pe teritoriul american. Au curs laudele la adresa Biancăi Andreescu, după această reușită de senzație, de la care au trecut aproape doi ani. Bianca este în topul mondial, între primele 10 jucătoare ale lumii, ceea ce nu e la îndemâna oricui.

În ultima perioadă de timp, jucătoarea canadiană de origine română nu a mai putut evolua. Și asta, din cauză că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Din cauza virusului, ea a ratat turneul WTA 1.000 de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac.

După două teste negative înaintea zborului meu spre Madrid, am fost testată pozitiv la Covid-19, din păcate, la sosirea mea, aşa că nu voi putea disputa Openul de la Madrid.”, a precizat jucătoarea de origine română, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Fanii aproape că nu au recunoscut-o

În toată această perioadă de izolare, Bianca Andreescu s-a gândit că i-ar prinde bine o schimbare de loc. Oricum, se spune că primăvara este anotimpul schimbărilor. La fel a considerat și sportiva în vârstă de 20 ani. Așa se face că s-a tuns franțuzeste, postând pe rețelele de socializare o fotografie cu noua ei înfățișare, post Covid-19. Jucătoarea de tenis a făcut a făcut furori în mediul online cu noul look. În jur de 80.000 de like-uri a primit Andreescu din partea internauților.

Bianca Andreescu s-a vindecat de COVID-19
Bianca Andreescu s-a vindecat de COVID-19

Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost deja absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza declanșată de pandemia de coronavirus.