„Pot trata de Covid 10.000 de români. Dar mi-au blocat medicamentele la vamă!”. Declarații incendiare ale lui Becali!

Simion Andrei 17.01.2021, 19:18
„Pot trata de Covid 10.000 de români. Dar mi-au blocat medicamentele la vamă!”. Declarații incendiare ale lui Becali!

Recunoscut pentru declarațiile controversate legate de pandemia de coronavirus, Gigi Becali s-a transformat peste noapte în salvatorul românilor. Patronul FCSB, care a declarat în mai multe rânduri că refuză să poarte mască de protecție, anunță acum că vrea să vindece 10.000 de români. Doar că medicamentele pe care le-a comandat pentru clinica sa privată sunt blocate la graniță. Becali a comandat din Ucraina 50.000 de flacoane de Ivermectină, medicament care se laudă că este cel mai bun pentru tratarea noului coronavirus. Și, desigur, îl are doar el. Doar că nu poate intra în posesie.

Gigi Becali se laudă că este singurul care are medicamentul despre care spune că este cel mai eficient împotriva noului coronavirus

„Eu am doctori la clinica mea, pe care i-am adus din afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4000 – 5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru că se faceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina. Se găsește doar la mine acum în Romania. Eu nu am nicio treabă, îl cumpăr aici.

E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Ivermectină ser, pastila e slabă, este și ieftină. Cum ai vindeca un om cu 10 lei? Când a existat pe piața din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există, am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid. Ivermectina e cel mai bun medicament, pe lângă arbidol.

Am 40-50.000 de flacoane în vamă și nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere, mai ales pentru cei care se tratează acasă.

Arbidol am putea face și în tară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu îmi dau voie. Ce am în vamă ar ajuta 10.000 de oameni. Dacă nu îmi dă voie să îl aduc în farmacie, îl donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”, a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

Medicamentele lui Gigi Becali au fost promovate și de prietenii lui din fotbal. Ana Maria Prodan și Marius Șumudică au povestit că au fost ajutați de patronul de la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe