FOTO. Blestemul de care a scăpat Simona Halep. A fost nevoită să ia o decizie drastică

Giosanu Catinca / 26.07.2022, 07:19

Simona Halep şi-a luat mare ţeapă în afaceri. Fostul lider mondial a rămas fără o sumă destul de mare de bani din cauza crizei declanșate de pandemia de COVID-19.

Cum a afectat-o pandemia de COVID-19 pe Simona Halep

Fiica lui Stere Halep a investit o sumă importantă de bani în imobiliare și tursim. Hotelul Simonei Halep nu duce lipsă de clienți, dar cafeneaua româncei nu a mers la fel de bine. Aceasta a fost închisă din cauză că nu atrăgea pe nimeni.

Oamenii din împrejurimi spun că este vorba despre un blestem. Cu toate că era amplasată într-o zonă populată, cafeneaua nu a adus niciodată profit. Nici măcar notorietatea sportivei nu i-a făcut pe români să calce pragul locației respective.

”Nu-mi aduc aminte să fi intrat o dată acolo”

Iubita lui Toni Iuruc a avut și un magazin, tot în oraşul natal, care a dat faliment la doar un an de la deschidere. La fel s-a întâmplat și cu terasa din Constanța.

Lumea și-a schimbat comportamentul odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. Oamenii au considerat că trebuie să se limiteze la strictul necesar. Mulți au rămas fără un loc de muncă, iar cei care stau bine din punct de vedere financiar preferă să se relaxeze în străinătate.

Acolo nu a mers niciodată nimic. De când am început să ies prin oraș, să fie vreo 20 de ani, aici (n.r. locul unde are Halep cafenea) nu au fost clienți. Au fost pe rând cafenele, baruri de noapte, restaurant, ba chiar și club, și cu toate astea nimic nu a rezitat mai mult de un an. Nu-mi aduc aminte să fi intrat o dată acolo. Tot timpul era gol.”, a declarat un constănțean pentru Libertatea.

Programul Simonei Halep

De afacerile Simonei se ocupă tatăl ei Stere, împreună cu Nicolae, fratele ei. Simona se pregătește în această perioadă pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Înainte de a lua startul la US Open, constănțeanca va juca la Washington (1-7 august), Toronto (8-14 august) și Cincinnati (15-21 august).

Serena Williams va participa și ea la turneul de categorie WTA 1000 de la Cincinnati. Competiția se va desfășura în perioada 15-21 august.