Serena Williams a trăit clipe de coșmar. „Aproape am murit”

Giosanu Catinca / 24.07.2022, 11:44
Serena Williams a trăit clipe de coșmar. „Aproape am murit”

Serena Williams, cea despre care s-a spus că s-a iubit cu Patrick Mouratoglou, a dezvăluit coșmarul prin care a trecut. Marea rivală a Simonei Halep susține că a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat sportivei din Statele Unite.

Serena Williams a fost la un pas de moarte

Fostul lider mondial al tenisului feminin, cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, a povestit în cadrul unui interviu cum a ajuns să fie la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani.

Aproape am murit după ce am născut-o pe Olympia. Plaga cezariană s-a deschis în timpul tusei intense pe care am îndurat-o ca un rezultat al emboliei (n.r. – astuparea bruscă a unui vas sangvin sau limfatic).

Medicii au găsit un hematom mare, o umflare a sângelui coagulat în abdomenul meu.”, a dezvăluit Serena Willims, potrivit The Guardian.

”Medicii au găsit un hematom mare în abdomenul meu”

Jucătoarea profesionistă de tenis a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Acum, însă, ea se simte mult mai bine și speră să ajungă din nou în topul primelor 20 de jucătoare ale lumii în clasamentul WTA.

Am primit o procedură pentru prevenirea sângelui coagulat care ar fi putut ajunge la plămâni.”, a mai spus sportiva din America.

Fostul lider mondial cu 23 de titluri de Grand Slam va evolua în perioada următoare la Toronto și la Cincinnati. Ea speră să se descurce mult mai bine în Canada decât a făcut-o la Wimbledon. Rivala Simonei Halep a fost emilinată încă din primul tur la cel de-al treilea turneu de Grans Slam al anului.

Peste cine va da Serena la Toronto

Și românca Simona Halep va participa la competiția din perioada 8-14 august. Iubita lui Toni Iuruc nu va lipsi nici de la Cincinnati (15-21 august).

Programul este clar: începe cu o vacanță, de care are nevoie. Apoi, urmează Washington, Toronto, Cincinnati și US Open, cu o săptămână de antrenamente. S-a antrenat destul și are un ritm foarte bun. E mai bine să joace.”, a spus Patrick Mouratoglou, într-un interviu, conform tennisworldusa.org.

Întrecerea de la Cincinnati face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.527.250.

Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a câştigat turneul de la Toronto în 2001, 2011 şi 2013.