FOTO. Bruneta voluptoasă, care susține Anglia la Campionatul Mondial: „Haideți băieți, să o aducem!”

Andrei Alexandra 24.11.2022, 11:19

Grace Teal este bruneta voluptoasă care a făcut furori în presa din Anglia și care susține pătimaș naționala antrenată de Gareth Southgate la Campionatul Mondial din Qatar. Tânăra, care este urmărită de zeci de mii de persoane în spațiul online, are și un fotbalist preferat.

Bruneta voluptoasă din Anglia și-a amănat retragerea! A revenit în formă maximă pentru Campionatul Mondial

Grace Teal, cunoscută și drept „cel mai sexy fan al naționalei de fotbal din Anglia”, și-a amânat retragerea și a revenit în presa de tip tabloid din Marea Britanie pentru a susține selecționata antrenată de Gareth Southgate la Campionatul Mondial.

Bruneta, care se recomandă pe rețelele de socializare ca fiind „model, prezentatoare și moderatoare TV”, dar și mămică, se dezbrăcase într-un pictorial incendiar pentru naționala Angliei cu ocazia Euro 2020. La acea vreme, ea a anunțat că va fi ultima ei astfel de apariție, după European urmând să se retragă și să se cumințească.

Însă, controversatul Campionat Mondial din Qatar a făcut-o să se răzgândească. Fiind convinsă că Anglia are șanse să se bată pentru trofeu, Grace s-a dezbrăcat din nou și a vrut să le dea un impuls moral jucătorilor lui Southgate:

„Am spus că la Euro voi face ultima mea fotografie de acest fel, deoarece mă concentrez mai mult pe construirea afacerilor mele. Dar am hotărât să mă întorc încă o dată și să îi împing de la spate pe băieți. Sper să le aduc puțin noroc. Am așteptat cu nerăbdare Cupa Mondială. Mi-am cumpărat tricoul și l-am pregătit pentru primul meci”, a declarat Grace, potrivit Daily Star.

Anglia a debutat cu dreptul la Mondial, după ce în primul meci a învins Iran cu 6-2.

A fost îndrăgostită de Grealish, dar acum îl iubește pe Rashford

La Euro 2020, preferatul lui Grace Teal a fost Jack Grealish, mijlocașul lui Manchester City. Însă, pentru Mondialul din Qatar și-a ales alt favorit. Culmea, este vorba despre Macrus Rashford, rivalul lui Grealish, care evoluează pentru Manchester United.

„Echipa noastră parte foarte puternică în acest an. Avem un lot bun de jucători. Dar am pus ochii în special pe Marcus Rashford. El arată grozav!”, a adăugat Grace Teal.

În încheiere, tânăra le-a transmis un mesaj elevilor lui Gareth Southgate:

„Îi voi susține pe băieți până la capăt de la barul pe care îl frecventez cu prietenii mei, încurajându-i. Haideți, băieți, să o aducem (n.r cupa) acasă”, a mai transmis Grace Teal, conform Daily Star.

Peste 48.000 de persoane o urmăresc pe Grace Teal pe rețelele de socializare. În pictorialul recent pe care l-a dedicat naționalei, ea s-a îmbrăcat în lenjerie intimă sau în haine sport și a ținut în mâini o minge de fotbal pe care este imprimată emblema Angliei. De asemenea, culorile alese de Grace au fost roșu și alb, la fel precum cele de pe steagul englez.

Fotbaliștii de la naționala Iranului, în pericol de moarte. Ce riscă jucătorii după ce au refuzat să cânte imnul la meciul cu Anglia.