FOTO. Când Simona Halep nu e acasă, Toni Iuruc își face de cap! Unde a fost surprins soțul jucătoarei de tenis în aceste zile

Giosanu Catinca / 15.01.2022, 07:22

Simona Halep se antrenează intens pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului. De partea cealaltă, Toni Iuruc își vede de treaba lui în România.

Omul de afaceri este extrem de ocupat și vrea să arate cât mai bine atunci când se va întâlni din nou cu Simona, așa că se îngrijește ori de câte ori are ocazia.

Ce mai face Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep a fost surprins la o frizerie de fițe dintr-o zonă extrem de apreciată și liniștită din București. El nu a putut să o însoțească pe partenera sa de viață la Melbourne.

Toni Iuruc a știut de la început că nu se va putea caza în hotelul în care stă acum Simona Halep la Melbourne. Ocupanta locului 15 în clasamentul mondial a fost nevoită să se cazeze, în acest an, într-un hotel indicat de organizatori, împreună cu celelalte jucătoare. Anul trecut, lucrurile au stat cu totul altfel! Fosta elevă a lui Darren Cahill a avut parte de tratament preferențial la Adelaide.

Cum a fost surprins soțul Simonei Halep

Toni Iuruc are grijă să se aranjeze, pentru ca nu cumva să îi dezamăgească pe fani, dar mai ales pe iubita lui. El și-a făcut timp să se tundă, chiar dacă nu este atât de liber pe cât e în weekend.

Zilele trecute, avea să ajungă și pe scaunul frizerului, în ”Floreasca”. A ”descălecat” dintr-o mașină cu șofer și a intrat la „aranjat”. Priceput, omul cu foarfeca în mână nu l-a țintuit o veșnicie în scaun pe soțul Simonei. A rezolvat rapid și bine. Mulțumit, Toni Iuruc a plătit ”tratația”, a lăsat bacșișul aferent, apoi s-a făcut nevăzut, pe bancheta din spate a mașinii sale. Al cărei șofer a știut imediat ruta.”, au transmis cei de la Cancan.ro.

Simona Halep, adevărul despre problemele din căsnicie

Simona Halep a declarat că Toni Iuruc o susține să joace tenis în continuare. Afirmațiile ei au venit la scurt timp după ce mulți oameni au spus că omul de afaceri o va trage în jos.

Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc.”, a subliniat Simona Halep la conferința de presă, după meciul cu Gabriela Ruse.

Pentru Halep urmează meciul cu poloneza Magdalena Frech (105 WTA). Partida dintre cele două sportive se va disputa marți, 18 ianuarie, ora urmând a fi stabilită.