Problemele în căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc au fost comentate chiar de sportivă. Ce spune despre relația cu soțul său

Moldoveanu Camelia / 28.10.2021, 10:46
Problemele în căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc au fost comentate chiar de sportivă. Ce spune despre relația cu soțul său

Simona Halep a trecut miercuri fără prea mari emoții de Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2, la Transylvania Open. Campioana României a ținut să lămurească în conferința de după acest meci o problemă din căsnicia pe care o are cu Toni Iuruc. Tenismena din Constanța s-a arătat deranjată de zvonurile care au apărut după ce s-a căsătorit.

Dezvăluiri din căsnicia cu Toni Iuruc făcute chiar de către Simona Halep

La scurt timp după ce a primit inelul din partea lui Toni Iuruc, Simona Halep a mers în fața ofițerului de stare civilă și a spus un mare „Da!”. Cei doi au în plan ca anul viitor să se căsătorească și religios. După ce a suferit o accidentare care a ținut-o departe de competiții pentru o perioadă destul de lungă, tenismena s-a concentrat mai mult pe viața personală. Astfel, multe voci au spus că după ce a devenit doamna Iuruc, Simona nu o să se mai ocupe foarte mult de carieră.

Aflată la conferința de presă din cadrul turneului desfășurat la Cluj Napoca, Simona Halep s-a arătat deranjată de ce se vorbește „prin târg” și a ținut să lămurească această problemă.

Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc”, a declarat Simona Halep la conferința de presă, după meciul cu Gabriela Ruse.

„Nu am de gând să mă las, vreau să mai joc”

Imediat după meciul de la Transylvania Open, Halep a declarat să ce simte foarte bine pe teren și că mereu a reușit să își ridice nivelul la Cluj. În același timp, ea a recunoscut că toată lumea este tristă pentru că spectatorii nu au acces în tribune din cauza pandemiei de Covid-19.

M-am simțit foarte bine, este o bucurie când vin la Cluj. De fiecare dată am jucat cel mai bun tenis al meu. Vreau să le mulțumesc întâi organizatorilor pentru această bucurie. Mă simt de fiecare dată ca acasă aici.

Nu este niciodată ușor să joci cu o adversară din aceeași țară. A avut un an foarte bun. A fost o bucurie să fiu pe teren și sper să fiu la fel de bine și mâine.

Când ai încredere, intră cam toate loviturile. Mă simt bine, sunt bucuroasă pe teren. E plăcut să fiu în Cluj.

Suntem toți triști că oamenii nu pot veni să ne susțină. Le transmit toate cele bune și să avem multă grijă de noi. Eu cred că vom reveni la normal și să ne bucurăm de tenis. Nu am de gând să mă las, mai vreau să mai joc.”, a declarat Simona Halep.