FOTO Cât de frumoasă e noua iubită a lui Francesco Totti! Starul italian divorțează de soție după 17 ani

Catinca Giosanu 26.02.2022, 12:48

Francesco Totti este un fost jucător italian de fotbal. El jucat toată cariera de senior la clubul A.S. Roma în Serie A, dar acum ține primele pagini ale tabloidelor din străinătate cu subiecte care nu au legătură cu activitatea sportivă.

Francesco Totti a ajuns pe primele pagini, în presa străină

Totti a anunțat că divorțează după 17 ani. El s-a cuplat, recent, cu fosta soție a unui fost manager de la Lazio și este în culmea fericirii alături de noua lui iubită.

Starul internațional pare că a dat-o uitării pe Ilary Blasi, chiar dacă are trei copii legitimi cu aceasta. Cei doi nu se mai prezintă împreună la evenimente oficiale, cel puțin așa susțin jurnaliștii din peninsulă.

Presa din Italia a notat, de asemenea, că relația celor doi suferă ”o lungă şi profundă criză matrimonială”. Fostul fotbalist italian Francesco Totti s-a iubit cu prezentatoarea Ilary Blasi mai bine de 20 de ani, dar s-a căsătorit cu ea în urmă cu 17 ani. Din relația lor au rezultat trei copii minunați, care le moștenesc frumusețea celor doi.

Gest incredibil al lui Noemi Bocchi

Noemi Bocchi a luat parte la meciul dintre Roma și Genoa, partidă care s-a desfășurat la începutul lunii februarie, scor 0-0. Focoasa blondină a stat undeva în spatele renumitului fotbalist. Mai exact, la două rânduri distanță.

Italienii au scos în evidență un episod controversat din viața lui Noemi Bocchi. Ei au amintit că tânăra a fugit de la o petrecere, care era în plină desfășurare, pentru a fi alături de Francesco, atunci când acesta a fost implicat într-un accident rutier. Ea ar fi acționat astfel pe motiv că relația dintre Totti și Ilary Blasi era tot mai afectată de certuri și probleme.

Cine este Noemi Bocchi

Noemi Bocchi are 34 de ani și crește singură doi copii, pe care îi are dintr-o altă relație. Blondina este licențiată în economie, iar fostul ei soț a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio.

Noemi l-ar fi cunoscut Totti în urmă cu câteva luni, iar de atunci a fost văzută frecvent în preajma fostului mare fotbalist. Soția sportivului s-ar fi aflat în tot acest timp la Milano, mai arată sursa menționată mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe