FOTO. Cea mai sexy antrenoare din România. Cum arată femeia care pregătește echipa de handbal de la Bistrița

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.06.2022, 18:43

Mihaela Evi este cea mai sexy antrenoare de handbal din România. Ea pregătește echipa de junioare a celor de la CS Gloria Bistrița. Femeia în vârstă de 33 de ani le-a atras însă atenția fanilor echipei prin aspectul său fizic, iar aceștia i-au propus chiar să urmeze o carieră în modelling la un moment dat.

Mihaela Evi a jucat handbal profesionist, însă doar până la vârsta de 20 de ani. Atunci, ea a fost forțată de o accidentare să se retragă din activitate, așa că a urmat calea antrenoratului. Ea este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent fotografii, dar și mesaje care au menirea de a le prezenta fanilor ei modul său de gândire și de raportare la viață în general.

Cea mai sexy antrenoare din România folosește foarte mult rețelele de socializare pentru a se deschide cât mai mult în fața fanilor ei

Cel mai recent, Mihaela Evi a explicat de ce a ales să urmeze calea antrenoratului după ce a fost nevoită să se retragă prematur din activitatea de handbalistă. Ea a subliniat că, din cauza acelei accidentări, nu a putut să progreseze ca sportivă, așa că a ales să devină un om mai bun prin altă cale.

Am fost binecuvântată să fac ceea ce îmi place: handbal, până la 20 de ani, și vreo două operații cu mingea în mână, în teren. Dar destinul m-a dus, la acel moment, într-un loc care nu mi-a oferit posibilitatea să progresez ca sportivă și, perfecționistă fiind, am ales să fac altceva în care să pot să devin cea mai bună”, a scris sexy antrenoarea pe Instagram.

În viziunea fanilor săi, Mihaela Evi poate oricând să încerce o carieră în modelling. Însă ea nu consideră că s-ar încadra foarte bine în această lume. Ea a explicat la un moment dat că stilul său de viață nu este compatibil cu exigențele din acest domeniu.

Pentru că nu m-aș încadra în tipare. Nu sunt și n-am fost niciodată slabă. Și nici nu o să fiu vreodată pentru că îmi place să mănânc”, a răspuns ea când a fost întrebată de un fan „De ce nu modelling?”.

 

Sursă foto: captură Instagram
Sursă foto: captură Instagram

Ce pasiuni mare are Mihaela Evi în afară de handbal

De asemenea, cu altă ocazie, Mihaela Evi a dezvăluit, când a fost întrebată despre acest lucru, ce îi place să facă în afara terenului de handbal: „Călătoriile. Îmi place la nebunie să descopăr locuri și oameni noi”.

CSM București pregătește un salariu colosal pentru o campioană olimpică. Handbalista ar face concurență salariului pe care îl are Cristina Neagu

Urmăriți Playsport.ro și pe