Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Mihaela Evi. Un adolescent i-a făcut o propunere șoc cunoscutei antrenoare | Galerie FOTO

George Drafta 07.12.2022, 11:07

Una dintre cele mai cunoscute şi totodată apreciate antrenoare din handbalul juvenil a făcut nişte dezvăluiri legate de activitatea sa alături de cei care vor să facă o carieră în sportul cu mingea pe semicerc.

Totuşi chiar şi copiii cu care lucrează o abordează uneori prin prisma apariţiei ei spectaculoase în media. Mihaela Evi nu s-a sfiit să pozeze senzual, iar multe dintre fotografii au stârnit imaginaţia bărbaţilor. Şi chiar şi cei mici au lăsat „ruşinea” la o parte şi au vrut să o „cunoască” mai bine. Nu doar din postura de antrenoare. Mihaela a fost efectiv surprinsă la un moment dat de o întrebare deloc „protocolară”.

„M-am obișnuit să pătimesc. În România, întotdeauna e ceva de comentat, dar am realizat că degeaba discuți cu unii din spatele conturilor false din social media. În ultima vreme, am început s-o iau în glumă. Deunăzi mi-a trimis un copil mesaj, puteam să-i fiu mamă, și-mi scria dacă trimit poze nud pe bani! L-am întrebat dacă s-a băgat alocația. Ce să-i răspunzi?!

Partea pe care o vedeți pe rețelele de socializare, glamour, face parte din mine. Sunt și femeie. Dar pe partea profesională contează că reușesc să creez echipe oriunde activez. Am consumat mulți nervi explicându-le oamenilor că merit să fiu analizată după performanțe. Le transmit fanilor mei de pe Instagram să se uite mai mult la handbal și mai puțin la fețele frumoase. Cred că datorită postărilor mele am atras mulți copii la handbal”, a precizat Mihaela Evi pentru Gsp. 

Mihaela Evi a avut propuneri pentru o carieră în modelling
Mihaela Evi a avut propuneri pentru o carieră în modelling

A ameninţat cu retragerea

Deranjată de anumite arbitraje la meciurile echipelor sale de juniori de la Bistriţa, Mihaela Evi a anunţat că are de gând să şi renunţe la activitatea pe care o desfăşoară dacă lucrurile nu se îndreaptă.

„Atunci a fost doar picătura ce a umplut paharul, am mai trăit multe dezamăgiri și frustrări în ani de handbal. Fiind și însărcinată, am zis că e mai bine să iau o pauză. Am fost hotărâtă să renunț, dar antrenez patru grupe de junioare, iar copiii se atașează mult de profesorul lor. După aceea, se simt părăsiți. De exemplu, de curând, într-o noapte, soțul meu, Claudiu, a ajutat două fete care se simțeau rău din punct de vedere medical.

La Bistrița, strângem cei mai buni copii din oraș și din satele din județ. Eu antrenez fete de clasa a VIII-a și a IX-a, dar fetele mele își ajută părinții la muncile de acasă. De la chestii simple în casă până la a da de mâncare la animale. Nu vin machiate, rujate, n-au timp, se grăbesc să ajungă acasă să strângă fânul”, a mai mărturisit antrenoarea.

Urmăriți Playsport.ro și pe