FOTO. Cel mai hot meci de volei feminin din istorie! Cum s-au îmbrăcat aceste sportive

Moldoveanu Camelia / 15.11.2021, 23:28

Spectacol absolut la un meci de volei feminin jucat pe plajă. Abby Neff și Alessandra Ambrosio au fost răvășitoare, ochii spectatorilor fiind mai mult pe ele decât pe sportul practicat. Detașat, cel mai hot meci din istorie!

Echipamente speciale pentru un meci de volei feminin incendiar

Abby Neff și Alessandra Ambrosio sunt prietene și se cunoaște despre ele faptul că au cariere de succes în lumea modelingului. Acestea s-au echipat cu niște costume de baie superbe și au ieșit pe plajă pentru a juca volei.

Alessandra Ambrosio este un fotomodel brazilian, de origine italo-poloneză,  considerată ca fiind Elite Model Group. Ea a fost logodită cu Jamie Mazur, bărbatul cu care are doi copii. În prezent se află într-o relație cu Richard Lee, portarul celor de la Brentford.

Cu toate că nu joacă volei în mod profesionist, cu siguranță Abby Neff și Alessandra Ambrosio au reușit să obțină un loc în inimile iubitorilor acestui sport.  Imaginile cu acestea au făcut înconjurul planetei. Cu siguranță este cel mai hot meci de volei din istorie.

A renunțat la volei și s-a dus la Miss Universe

Carmina Olimpia Cotfas este oficial cea mai frumoasă româncă. Tânăra în vârstă de 21 de ani a renunțat la volei și s-a îndreptat către modeling. Și bine a făcut, căci a câștigat titlul de „Miss Universe România 2021”. Ea a primit coroana de la Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, atacantul Farului. Frumoasa șatenă este studentă la Facultatea de Istorie din Cluj și visează să ajungă profesor universitar.

Originară din Transilvania, Carmina Elena Olimpia Cotfas va reprezenta țara noastră la concursul internațional, care se va desfășura în decembrie, în Israel. Pentru titlul de Miss Universe România 2021 au concurat 25 de fete, iar Carmina a fost aleasa juriului. Tânăra este de o frumusețe rară, iar pasiunile sale sunt complet opuse modei.

De foarte multe ori lumea crede că am făcut baschet, dar e volei. După terminarea liceului a trebuit să renunț la cariera de voleibalistă, dar totuși mai vin pe la sală pentru un antrenament sau două.”, a spus Carmina pentru PRO TV.

„Sportul m-a învățat să fiu ambițioasă”

Cel mai mare vis al Carminei este să cucerească publicul de la finala Miss Universe, care se desfășoară în Israel.

Îmi doresc să ajung cel puțin în top 20, dacă nu chiar să câștigăm coroana. Sportul m-a învățat să fiu ambițioasă, perseverentă și să nu mă dau în laturi după primul eșec.”, a mai spus tânăra.

Carmina cochetează cu modelling-ul de la vârsta de 14 ani. În prezent, ea studiază istoria si filozofia la Cluj. Olimpia Cotfas va reprezenta România la concursul internațional. Competiția cea mare se va desfășura în Israel, la finalul acestui an.