FOTO. Imagini de infarct cu fiica lui Ion Țiriac! Cum s-a pozat una dintre moștenitoarele imperiului miliardarului român

Moldoveanu Camelia / 15.11.2021, 22:29

Ion Țiriac se poate mândri cu o fiică extrem de hot. Tânăra de 24 de ani face senzație în costum de baie pe plajele exclusiviste din America. De fel o prezență extrem de discretă, Ioana Țiriac a întrecut orice imaginație cu ultima sa postare de pe Instagram.

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, apariție hot

Ioana este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad. De la mama ei, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături. Moștenitoarea lui Țiriac este interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume. Ioana este foarte atentă la felul în care arată, indiferent că este vorba despre vacanțe de lux sau de o simplă ieșire cu prietenele.

Prezență discretă și misterioase, Ioana postează destul de rar poze cu ea. Însă, de această dată a „rupt gura târgului” cu ultima postare de pe Instagram. Fiica lui Ion Țiriac demonstrează că are un corp sără de cusur. Într-un costum de baie albastru, Ioana a atras toate privirile celor de pe plajă.

Cu ce se ocupă Ioana Țiriac

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă sora lui Ion Ion Țiriac, tânără este aproape de familie și de afacerile pe care o să le moștenească. În 2018 Ion Țiriac a organizat în România „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii Country Club, complexul de lux unde majoritatea vedetelor merg să se antreneze. Evenimentul a fost unul de succes, asta datorită și Ioanei deoarece s-a implicat în tot ce a însemnat organizare.

Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

„Îl iubesc pe Ion Țiriac!”

Sophie Ayad, femeie cu care Ion Țiriac și-a împărțit viața timp de 9 ani (în perioada 1992-2001) este mama Ioanei. Jurnalista cu origini franceze și egiptene a vorbit la superlativ despre fiica sa, dar și despre fostul partener de viața.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spunea ea Sophie Ayad în urmă cu ceva timp.