FOTO. Cinci bărbați și Anamaria Prodan într-o imagine de colecție! Unde a ajuns impresara în aceste zile

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 15:18
FOTO. Cinci bărbați și Anamaria Prodan într-o imagine de colecție! Unde a ajuns impresara în aceste zile

Anamaria Prodan s-a pozat într-o ipostază inedită și a postat totul pe contul de Instagram. Cinci bărbați puternici și neînfricați au înconjurat-o. Demonstrație de forță din partea impresarei.

Imagini de colecție cu Anamaria Prodan

În ultima vreme, Anamaria Prodan a participat la nenumărate evenimente, ba chiar a și organizat unul. Impresara și-a lansat propriul parfum. După ce și-a făcut prezența în lumea mondenă, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a trecut la lucruri mai serioase.

Anamaria Prodan a participat la „Black Sea Defense and Aerospace-BSDA 2022”, eveniment dedicat apărării, securității naționale și securității private. Bineînțeles că impresara nu s-a putut abține și s-a fotografiat alături de militarii prezenți la cea mai mare expoziție de tehnică militară din estul Europei. Nici să pună mâna pe armă nu i-a fost teamă, după cum se poate vedea în imagini. Evenimentul are loc în perioada 18-20 ma.

„Serviciul Român de Informaţii va prezenta publicului dispozitive de realizare a intervenţiei contrateroriste şi pirotehnice, dar şi echipamente tehnice şi de comunicaţii dezvoltate în cadrul unor proiecte de cercetare la nivel intern sau în cooperare cu parteneri externi specializaţi în domeniul dezvoltării tehnologice. La standul amenajat de SRI se vor regăsi specialişti din cadrul a trei unităţi militare şi materiale de prezentare care includ informaţii despre cum poţi deveni ofiţer SRI, despre candidatul potrivit pentru organizaţia noastră sau procesul de încadrare în sistem”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Cucerită din nou de Laurențiu Reghecampf

Deși se află în plin proces de divorț, Anamaria Prodan nu s-a sfiit să îi recunoască lui Laurențiu Reghecampf calitățile de antrenor. Agentul FIFA a spus că antrenorul Universității Craiova este cel mai bun din Liga 1 și că își dorește ca acesta să facă din nou performanțele de acum circa 10 ani.

Anamaria Prodan a făcut referire la momentul în care Laurențiu Reghecampf a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal. Se întâmpla în 2014, iar saudiții au fost învinși în ultimul act de australienii de la Sydney Wanderers, scor general 1-0.

Totuși, impresaul a simțit nevoia să îl și „înțepe” puțin pe antrenor. Anamaria Prodan a lăsat cumva de înțeles că faptul că Reghecampf a făcut câțiva pași înapoi în carieră în ultimii ani s-ar datora vieții sale tumultoase din afara terenului de antrenament.

Craiova este echipa cu cel mai bun antrenor. Lăsând la o parte partea lui privată, Laurențiu este un antrenor incredibil și cu siguranță poate pune probleme oricui.

Nu știu ce va face, eu mi-aș dori ca el să ajungă unde a ajuns cu mine, finală de Champions League. Acum, că este la Craiova, nu e o mândrie, ci a făcut mulți pași înapoi. Dar, cum își așterne, așa doarme”, a spus Anamaria Prodan la un eveniment public la care a participat sâmbătă.