FOTO. Cine e superba brunetă care se iubește cu Adrian Mititelu jr. Tânărul om de afaceri îi face toate poftele

Autor: Andrei Alexandra / 17.08.2022, 08:29

Presa de tip tabloid din România a aflat cine este superba brunetă care se iubește cu Adrian Mititelu jr., fiul patronului de la FC U Craiova. Este vorba despre Andra Lotsopa, o tănără care este renumită deja în spațiul online, datorită unei apariții mai vechi pe care a avut-o într-un show televizat.

Andra Lotsopa e superba brunetă care se iubește cu Adrian Mititelu jr. Și-au oficializat relația fără să vrea

După ce tatăl său a ieșit din închisoare și a preluat frâiele clubului de fotbal FC U Craiova, Adrian Mititelu jr. și-a făcut mai mult timp pentru viața privată și recent s-a aflat cine este superba brunetă cu care se iubește.

Tânărul om de afaceri s-a mutat în București și se pare că a bifat deja o primă cucerire de răsunet. Este vorba despre Andra Lotsopa, o tânără renumită pe rețelele de socializare.

Însă, Lotsopa s-a afirmat pentru prima oară în 2017, când a luat parte la celebrul show televizat „Bravo, ai stil!”. După apariția pe micile ecrane, tânăra s-a bucurat de o explozie de celebritate și în spațiul online și în prezent este urmărită de aproape 63.000 de persoane pe Instagram.

Interesant este faptul că nici Adrian Mititelu jr. și nici Andra Lotsopa nu au oficializat relația cu fotografie pe rețelele de socializare. Însă, paparazzi site-ului Cancan.ro au făcut o descoperire pe străzile din București.

Andra Lotsopa a fost surprinsă la volanul mașinii lui Adrian Mititelu jr., un Lamborghini Urus, bolid care are un preț de pornire de peste 200.000 de dolari! Faptul că Mititelu Jr. i-a pus pe mâini o astfel de mașină demonstrează că între cei doi lucrurile sunt destul de avansate.

Mititelu jr. și-a achiziționat mașina în urmă cu un an. Mirel Rădoi are una similară

În toamna anului trecut, garajul familiei Mititelu a fost completat de un nou bolid de lux. Este vorba despre un Lamborghini Urus, ajuns între timp pe mâna tinerei Andra Lotsopa.

Introdus pe piață în anul 2018, modelul Urus de la Lamborghini este unul extrem de apreciat la nivel mondial și un exemplar este deținut și de Mirel Rădoi, fostul selecționer și actualul antrenor al celor de la CSU Craiova.

„Lamborghini Urus are un motor V8 biturbo de 4.0 litri. Produce 650 de cai putere la 6000 rpm și 850 Nm între 2250 și 4500 rpm. Unitatea este cuplată la o cutie automată cu opt rapoarte. Și la un sistem de tracțiune integrală. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.6 secunde. Iar sprintul 0-200 km/h se desfășoară în 12.8 secunde, în ciuda faptului că SUV-ul italienilor are o masă de aproximativ 2.200 de kilograme.

Viteza maximă anunțată de Lamborghini este de 305 km/h. Iar italienii spun că Urus are nevoie de 33.7 metri pentru a frâna de la 100 la 0 km/h. Noul Urus va fi disponibil și cu un sistem de direcție integrală.

Unghiul roților de pe puntea spate variază cu +/- 3 grade, în funcție de viteza de rulare. La viteze mici, roțile de pe spate virează în direcția opusă roților față. Iar astfel Urus poate fi manevrat mai ușor în spații mici. La viteze mari, roțile de pe puntea spate virează în aceeași direcție cu cele de pe puntea față.

Lamborghini Urus integrează șase moduri de rulare. (Strada, Sport, Corsa, Neve, Terra și Sabia). Iar fiecare dintre acestea oferă setări diferite pentru suspensie, direcție, diferențiale, sunet și răspunsul motorului”, este prezentarea făcută de cei de la automarket.ro.

Galerie FOTO cu „tancul” lui Mirel Rădoi. De ce mașina este unică în lume.