FOTO. Copiii pe care-i iubește enorm Simona Halep. Cu cine s-a pozat jucătoarea din Constanța de 1 iunie

Moldoveanu Camelia / 01.06.2022, 13:58
FOTO. Copiii pe care-i iubește enorm Simona Halep. Cu cine s-a pozat jucătoarea din Constanța de 1 iunie

Simona Halep a postat o fotografie superbă pe contul ei de Instagram. De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, campioana României a profitat de ocazie pentru a se lăuda cu copiii pe care îi iubește cel mai mult.

Fotografie superbă cu Simona Halep și copiii pe care îi adoră

După eliminarea prematură de la Roland Garros, Simona Halep se pregătește pentru Sports Festival. Campioana României merge la Cluj pentru a-i fi alături lui Horia Tecău în meciul de retragere. Mai mult, Patrick Mouratoglou și-a anunțat și el prezența la acest eveniment.

Între timp, Simon Halep sărbătorește 1 iunie bucurându-se că-i are în viața ei pe cei doi nepoței. Nicolae, fratele jucătoarei de tenis, are doi copii, o fetiță și un băiat. Campioana României este topită de fiecare dată când se află în prezența micuților.

Simo a postat pe Instagram o fotografie cu ea și cei doi nepoți, adăugând mesajul:

La mulți ani scumpilor

#1iunie”

Simona Halep împreună cu ce doi nepoți
Simona Halep împreună cu ce doi nepoți

Simo ar putea deveni mamă mai repede decât ne-am închipuit

Nu este un secret faptul că Simona Halep își dorește să devină mamă. Aceasta a declarat în mai multe rânduri că cea mai mare împlinirea a ei ar fi un copil. Cu toate că nimic nu se compară cu o „carieră de mamă”, Simo plănuiește să se împlinească mai întâi pe plan profesional.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep în 2021.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luminita Halep (@lumy.halep)

În urmă cu puțin timp, Simona Halep a fost întrebată iar despre planurile de a deveni mămică și a avut un răspuns ferm:

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin,. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a mai spus Simona Halep, pentru Tennis Majors.