Cine e Luminița, noua senzație din familia Halep. Are doi copii, dar pare o adolescentă – FOTO

Moldoveanu Camelia 18.09.2021, 15:39

Simona Halep nu este singura prezență superbă din familie. Cumnata ei, Luminița Halep, a atras toate privirile la nunta campioanei României cu Toni Iuruc. Cu toate că are doi copii, superba constănțeanca arată mai bine ca niciodată.

Cumnata Simonei Halep este de o frumusețe răpitoare

Campioana României s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Familiile celor doi n-au lipsit de la nunta care a stârnit curiozitatea tuturor românilor. Au fost 300 de invitați, însă Luminița Halep a furat toate privirile.

Cumnata Simonei s-a căsătorit cu Nicolae Halep în 2017 și în prezent este mama a doi copii, o fetiță și un băiețel. Cu toate că a trecut prin două sarcini, Luminița are o siluetă de invidiat. În prima parte a cununiei civile a numărului 11 WTA, Lumi a fost îmbrăcată cu o rochie verde neon extrem de mulată, iar pe seară a optat pentru o rochie vaporoasă cu imprimeu animal-print.

Luminița Halep s-a născut în 1992 și provine dintr-o familie de muzicanți, Gheorghe şi al Mariei Nicolae au făcut parte din formația Kavalla. Cu alte cuvinte, părinții cumnatei Simonei cântau muzică machedonească. Lumi este absolventă a Universității Ovidiu din Constanța și preferă discreția. Postează destul de rar pe Instagram, însă de fiecare dată când are ocazia se întâlnește cu Simona, cele două având o relație foarte apropiată.

Fiica Luminiței și a lui Nicolae este foarte iubită de Simona Halep. Jucătoarea de tenis profită de pauzele dintre competiții pentru a petrece cât mai mult timp în compania micuței. Fotografiile cu micuța și campioana României fac deliciul internauților de fiecare dată.

A fost „abundență” de vedete la nunta anului din sportul românesc

La nunta cuplului Halep-Iuruc au participat extrem de multe personalități marcante ale sportului românesc. Gică Hagi, cel care a fost ca un idol pentru jucătoarea de tenis încă din copilăria acesteia, nu avea cum să lipsească.

De asemenea, Gică Popescu a fost și el prezent. Fostul căpitan al „Generației de Aur” a fost fotografiat alături de Florin Răducioiu. Semn că cei doi au „îngropat securea războiului” declanșat între ei în urmă cu câteva luni.

De asemenea, Ilie Năstase, cel care „i-a dat de gol” pe Halep și Iuruc, a fost și el prezent la eveniment alături de soția sa. În schimb, Ion Țiriac nu a putu onora invitația.

Surse PlaySport.ro au informat că omul de afaceri a anunțat-o din timp pe Simona în legătură cu acest aspect, iar aceasta nu a fost deloc deranjată. De asemenea, Țiriac a promit că va face orice pentru a ajunge la cununia religioasă a celor doi și la petrecerea de după aceasta.

Urmăriți Playsport.ro și pe