FOTO. Cristi Borcea, prins cu o altă femeie chiar de către soție! Dezvăluiri despre o escapadă celebră a fostului acționar dinamovist (REMEMBER)

Mihai Rosoiu / 12.05.2021, 08:57

Despre aventurile amoroase ale lui Cristi Borcea se cunosc multe, însă cunoscuții milionarului spun că realitatea e alta. Mai exact, că opinia publică nu cunoaște nici jumătate dintre aventurile reale ale fostului dinamovist. Cristi Borcea, prins cu o altă femeie, chiar de către soție. Pare o banalitate, dar lucrurile nu sunt tocmai așa.

O celebră escapadă montană a omului de afaceri s-a transformat într-o avanpremieră la ce avea să urmeze. Asta pentru că în întreaga povestire sunt implicate toate cele trei soții ale lui Borcea.

Cristi Borcea, prins cu o altă femeie, chiar de către soție

Totul s-ar fi petrecut în perioada în care celebrul „Don Juan” al Capitalei era căsătorit cu Mihaela. Aceasta era prima dintre cele trei femei, care aveau să-i devină soții. Familia Borcea a mers la munte alături de un alt cuplu celebru de la acea vreme. Cristian Boureanu și Valentina Pelinel erau considerați „îndrăgostiții României”. Cota de popularitate a celor doi tineri era maximă, în vreme ce Borcea se bucura deja de o notorietate de invidiat.

Potrivit presei mondene, relația dintre Borcea și Valentina Pelinel ar fi început încă de atunci. În acea vacanță la munte, Mihaela Borcea și-ar fi prins soțul într-un moment intim cu frumoasa Valentina.

O poveste incredibilă

Într-un material publicat în urmă cu 5 ani, un apropiat al Mihaelei Borcea a povestit cu lux de amănunte celebrul episod. Detaliile sunt halucinante.

Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit. În cele din urmă, lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Valentina Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea. Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, a declarat respectiva sursă pentru ziarul Click!

Întregul episod ar fi ajuns rapid la urechile Alinei Vidican. La vremea respectivă, timișoreanca era amanta fostului acționar dinamovist. Ulterior, Alina Vidican i-a devenit soție lui Borcea, însă nici această căsnicie nu a durat mult. Asta pentru că pe fir a reapărut Valentina Pelinel.

„Am simţit că îl vrea pe soţul meu şi că încearcă să-mi distrugă mariajul”, a spus Alina despre cea pe care o credea amica ei.