FOTO. Cristiano Ronaldo, în prim-planul unei imagini care face înconjurul lumii! Cum a fost surprins după ce i-a adus o nouă victorie lui Manchester United

Olteanu Ștefan / 12.12.2021, 07:54

O imagine surprinsă în timpul partidei Norwich – Manchester United 0-1, care îl are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, face înconjurul lumii. Portughezul a fost din nou decisiv pentru „diavoli” și a marcat golul victoriei, însă fanii echipei gazdă au surprins pe toată lumea și s-au bucurat alături de el.

Cristiano Ronaldo e idol și pentru adversari. Imaginea care face înconjurul lumii

Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al lui Manchester United în deplasarea de la Norwich, dintr-un penalty obținut tot de el, iar o imagine cu celebrarea sa face înconjurul lumii.
Nu modul în care a sărbătorit Ronaldo golul face totul special, ci reacția fanilor lui Norwich de pe fundal. Suporterii echipei gazdă au uitat de faptul că mai aveau doar 15 minute până la smulgerea unui egal mare cu Manchester United și au celebrat golul alături de Cristiano Ronaldo.
„Acel moment când vii doar să îl vezi pe Ronaldo”, a scris un fan pe Twitter, în dreptul imaginii.

În imaginea care s-a viralizat se pot observa mai mulți fani care s-au grăbit să îl pozeze pe Ronaldo, iar unii păreau de-a dreptul încântați de reușita lui CR7.

„S-a ales cu o poză de profil pentru mulți ani de acum înainte”, a scris un alt utilizator de pe Twitter, despre un puști îmbrăcat în tricoul lui Norwich, dar care se bucura la golul lui Ronaldo.

Norwich a devenit a 165-a „victimă” a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat în acest sezon de Premier League sub comanda a trei antrenori diferiți

Cristiano Ronaldo nu mai marcase până acum împotriva lui Norwich. În acest context, golul reușit în această seară l-a ajutat să stabilească o nouă bornă incredibilă în carieră.
Atacantul portughez are acum 165 de echipe diferite împotriva cărora a marcat: 120 de echipe de club și 45 de echipe naționale.

De asemenea, tot în partida cu Norwich, Ronaldo a mai bifat o reușită importantă. Într-un singur sezon din campionatul Angliei, Cristiano Ronaldo a marcat pentru Manchester United sub comanda a trei manageri diferiți: Solskjaer, Carrick și Rangnick. Este doar al 3-lea jucător din istorie care reușește asta, după Hanson și Joe Spence, ambii în 1926/27 (antrenori: Chapman, Hilditch, Bamlett).

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United în acest sezon, cu 7 reușite în 13 meciuri. De asemenea, portughezul are și două pase decisive. Contractul său pe Old Trafford expiră în iunie 2023.

Meciul din runda cu numărul 16 a fost special și pentru antrenorul Ralf Rangnick. A egalat un record vechi de peste 100 de ani

Nu doar Ronaldo a avut parte de momente speciale în partida cu Norwich din runda cu numărul 16. Interimarul Ralf Rangnick a egalat și el un record colosal.
A devenit al doilea antrenor din istoria clubului de pe Old Trafford care reușește să termine primele două meciuri de pe banca echipei fără gol primit.
Ernest Magnall mai reușișe asta, în anul 1903.

La etapa de debut, Rangnick s-a impus pe teren propriu, scor 1-0 cu Crystal Palace.

Cazul de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo nu va fi făcut public. Portughezul a reușit să blocheze totul.