FOTO. Cu cine și-a petrecut Emma Răducanu prima seară în România, într-un restaurant de lux

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 16:05

Emma Răducanu va evolua, săptămâna viitoare, la turneul de tenis Transylvania Open WTA. Sportiva cu origini românești a bifat deja primul antrenament la Cluj-Napoca. Atitudinea ei a fost una de-a dreptul fermecătoare.

După antrenament, britanica în vârstă de numai 18 ani a ieșit în oraș. Ea a ales să își petreacă prima seară în România în compania unei persoane care are mult mai multă experiență decât ea în sportul care a consacrat-o.

Emma Răducanu, fermecătoare la primul antrenament de la Cluj

Emma Răducanu a ajuns vineri noaptea în România, care este țara de origine a tatălui său. Sâmbătă, jucătoarea de tenis a efectuat și primul antrenament în BT Arena din Cluj-Napoca. Sportiva a afișat un zâmbet în momentul în care a intrat pe teren în aplauzele fanilor. Ardelenii au putut merge la tenis sâmbătă, când s-au desfășurat primele partide din calificări. Asta, deoarecere restricțiile vor intra în vigoare abia de luni.

Noua stea a tenisului mondial a avut-o drept partenera de antrenament pe Gabriela Ruse (23 de ani). Cele două se știau deja. Ele au avut ocazia să se cunoască la Indian Wells. Și acolo, cele două s-au antrenat împreună.

Emma Răducanu, alături de Gabriela Ruse

După ce s-au antrenat împreună în BT Arena, înaintea turneului Transylvania Open de la Cluj, Emma Răducanu și Gabriela Ruse au ieșit la cină împreună.

Gabriela Ruse a fost cea care a invitat-o pe Emma Răducanu la masă. Locul 83 mondial a postat o fotografie pe rețelele sociale. Fanii celor două jucătoare au fost extrem de încântați și au reacționat în număr destul de mare.

Cină cu prietena mea.”, a scris Gabriela Ruse, pe contul său de Instagram.

Cu cine joacă Emma Răducanu la Transylvania Open

Transylvania Open se anunță o competiție deosebit de interesantă. Gabriela Ruse se va confrunta cu Simona Halep (locul 19 WTA), favorită principală, în primul tur la Transylvania Open. De cealaltă parte, campioana de la US Opne, Emma Răducanu, va debuta împotriva sportivei slovene Polona Hercog, a 123-a jucătoare a lumii.

Irina Begu se va duela cu Irina Bara. Pe tabloul principal la Transylvania Open mai figurează alte trei românce. Jaqueline Cristian se va lupta cu Kaja Juvan (Slovenia) în prima manșă, Ana Bogdan o va înfrunta pe sârboaica Ivana Jorovic, iar Andreea Prisacariu se va duela cu o jucătoare din calificări.

Transylvania Open, turneu cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari, se va desfăşura la Cluj-Napoca între 25 şi 31 octombrie.