FOTO. Cum a ajuns să arate fosta iubită a „Prințului” Adrian Cristea! Imagini senzuale cu fosta blondă

Moldoveanu Camelia / 07.12.2021, 14:01

Fosta iubită a „Prințului” Adrian Cristea este de nerecunoscut după ce a decis să părăsească România. Acum, ea este o femeie divorțată, sexy și cu afaceri prospere în America. A renunțat chiar și la părut blond și scurt care a consacrat-o, însă arătă senzațional.

Fosta iubită a „Prințului” Adrian Cristea a dat lovitura în America

Probabil că multă lume își amintește de relație „Prințului” Adrian Cristea cu Bianca Drăgușanu, însă fostul fotbalist a mai avut o relație cu o femeie celebră. Este vorba despre Silvia Pop, fosta soție a fostului fotbalist Ioan Timofte.

Cu toate că era dragoste mare între Silva Pop și fostul fotbalist de la Porto și Boavista, motiv pentru care ea s-a întors în Timișoara, actele de divorț au fost semnate foarte repede. Motivul? Silvia își dorea să fie liberă.

Timofte e un om foarte bun, dar la fel ca majoritatea bărbaților din România crede că într-o căsnicie doar femeia trebuie să facă sacrificii sau compromisuri.”, a explicat Silvia

Dezamăgiră de relația cu „Prințului” Adrian Cristea, dar și de căsnicia cu Ioan Timofte, Silvia Pop a plecat iar în America. Decizia pare să fi fost una inspirat dacă este să ne luăm după pozele postate pe Instagram. Silvia Pop deține afaceri prospere în „țara tuturor posibilităților” și se bucură de o viață de lux. Ea este aproape de nerecunoscut, renunțând la părul blond și scurt pentru niște bucle ample castanii.

Legătura dintre Adi Mutu și Adrian Cristea

Pe lângă faptul că amândoi au fost fotbaliști de succes, unul mai de succes decât celălalt, Adi Mutu și Adrian Cristea au „împărțit” aceeași femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Potrivit informațiilor furnizate chiar de blondă, „Briliantul” ar fi apărut în viața ei în urmă cu 12 ani. Povestea de iubire a început după ce Bianca i-a luat apărarea într-un alt scandal de proporții.

Într-un interviu pe care l -a acordat cu ceva timp în urmă, fosta blondă a lui Bote a oferit detalii uluitoare despre relația cu fostul antrenor al FCU Craiova. Totul a pornit de un show tv, acolo unde frumoasa hunedoreancă era asistentă:

Relația noastră a început în octombrie 2009 când eram asistentă tv. A fost un material atunci în care Cristea și Mutu au fost prinși cu două femei la restaurant, eu i-am luat apărarea lui Mutu în direct. Imediat, în pauza publicitara, el a făcut rost de numărul meu cumva și m-a sunat: „Mulțumesc baby, tu ești genul meu de femeie, nu alea…”, spunea Bianca Drăgușanu pentru Ciao.

După acest moment, între cei doi a început o relație. La început platonică. La vremea aceea, Mutu evolua la Florența, iar până la întâlnirea lor a durat o perioadă. Drăgușanca a povestit că fostul căpitan al naționalei o răsfăța cu multe cadouri scumpe. Mai mult, când au început să se vadă, Mutu îi oferea zile și nopți de neuitat.