FOTO | Cum ar putea arăta noua siglă a lui Dinamo! Fanii au trimis primele propuneri pentru DDB! Care e modelul cu cele mai mari șanse de reușită

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.04.2022, 15:46

Programul „Doar Dinamo București” i-a îndemnat pe fanii echipei din Ștefan cel Mare să încerce să vină cu idei pentru viitoarea stemă a echipei, după ce societatea lui Nicolae Badea a notificat clubul din Liga 1 că nu mai are voie să o folosească pe cea actuală în scopuri comerciale, așa cum PlaySport a anunțat în exclusivitate.

Dinamo încearcă să se rebranduiască după notificarea lui Nicolae Badea și a apelat la ajutorul suporterilor

Așa că fanii lui Dinamo s-au apucat de desenat și au trimis deja primele variante de emblemă. Unele mai reușite, altele nu prea, așa cum a apreciat purtătorul de cuvânt al programului DDB, Daniel Șendre, prin intermediul Facebook. El a scris pe pagina sa că nu este deloc încântat de majoritatea propunerilor de noi embleme pe care le-a primit de la fanii, dar i-a îndemnat pe aceștia să continue să încerce în acest demers.

Am văzut niște propuneri pentru noua siglă a clubului de mi-a venit rău. Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci, D-uri fără nici o legătură D-ul celebru, numele sfânt al clubului scris sub formă de gratii, am văzut până și sigle pe culoarea portocaliu sau roz.
LA NAIBA CU TOATE ASTEA, DAR NU VĂ OPRIȚI. Pentru că printre încercări mai puțin reușite apar și cele care strălucesc. Una dintre acestea, schițată de “unul dintre noi”, va fi desemnată câștigătoare și astfel noua siglă a lui Dinamo va intra în inimile următoarelor generații de dinamoviști”, a transmis Daniel Șendre.

Varianta cea mai apreciată până în prezent

Totuși, el a găsit și o variantă despre care crede că ar avea șanse mari să fie adoptată drept noua siglă a lui Dinamo. Este vorba despre acel „D” de mână, clasic, puțin stilizat și cu chipul lui Cătălin Hîldan deasupra.

Mai jos este una care chiar îmi place. Am văzut-o pe un grup, pusă de Samuel Ghiran, care bănuiesc că a și desenat-o.
Simplă, definitorie, familiară dar modernă, cu o eleganță care ne reprezintă în istorie.

Uitați-vă numai cât de bine arată pe tricouri! Well done, Samuel! Continuați să desenați, câinilor! Atașamentul vostru a salvat clubul de la moarte, inimile voastre duc Dinamo mai departe și tot din mâinile voastre va ieși și sigla!”, a scris Daniel Șendre despre această variantă.

Sigla despre care purtătorul de cuvânt al DDB crede că ar avea șanse mari să câștige acest concurs
Sigla despre care purtătorul de cuvânt al DDB crede că ar avea șanse mari să câștige acest concurs
Posibile variante de tricouri ale lui Dinamo pentru sezoanele viitoare
Posibile variante de tricouri ale lui Dinamo pentru sezoanele viitoare

Mai multe variante de embleme trimise de fanii lui Dinamo pot fi văzute în galeria foto atașată acestui articol. 

Urmăriți Playsport.ro și pe