FOTO. Cum arată femeia de care se temea cel mai mult Simona Halep. Imagini hot cu Maria Sharapova

Giosanu Catinca 14.11.2022, 16:02

Maria Sharapova, rusoaica de care se temea cel mai mult Simona Halep, a postat câteva fotografii cu ea, iar fanii au lăudat-o pentru frumusețea ei.

Rivala Simonei Halep, fotografii inedite din vacanță

Fosta jucătoare de tenis Maria Sharapova, în vârstă de 35 de ani, s-a retras în urmă cu doi ani din sportul alb, însă a rămas în atenția publicului.

Sharapova are în continuare o formă fizică remarcabilă, chiar dacă a dat naștere unui copil care îi moștenește frumusețea. Dovadă stau imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Sportiva a uimit cu frumusețea sa

Fosta rivală a Simonei Halep s-a căsătorit cu omul de afaceri Alexander Gilkase. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel, pe care Sharapova l-a adus pe lume în vara acestui an.

Cei doi soți au plecat în vacanță în Statele Unite, în Arizona, unde au vizitat mai multe obiective turistice. Ei s-au fotografiat la Canionul Antelope, una dintre cele mai cunoscute minuni ale naturii de pe continentul nord-american, iar imaginile au fost postate pe contul de Instagram al superbei blondine.

Într-o altă lume.”, a scris fosta jucătoare de tenis în dreptul postării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

După cum era de așteptat, imaginile au strâns o mulțime de aprecieri. Fanii fostei jucătoare de tenis au reacționat ca de fiecare dată.

Fotografiile postate de Maria Sharapova au strâns peste 190.ooo de aprecieri, ceea ce înseamnă că publicul larg nu a uitat-o pe celebra rusoaică.

MaSha a câştigat cinci turnee de Grand Slam

Fosta mare jucătoare de tenis are în palmares cinci turnee de Grand Slam. Ea a câștigat unul la Wimbledon, unul la Australian Open, unul la US Open și două la Roland Garros.

Rusoaica s-a confruntat și cu acuzații de dopaj. Ea a fost suspendată inițial pentru doi ani. La apel, suspendarea a fost redusă pentru un an și trei luni, una dintre concluziile raportului fiind că blondina nu trebuie considerată „sub nicio formă o persoană care s-a dopat în mod intenționat”.

Meldonium fusese interzis de 4 săptămâni. În cel mai rău caz, am încălcat regulile pentru mai puțin de 28 de zile, și asta fără să fiu conștientă.”, spunea Sharapova, la vremea respectivă.