FOTO. Cum arată părinții româncei Bianca Andreescu! Imagini rare cu cei care au sprijit-o să ajungă un star al tenisului mondial

Giosanu Catinca / 10.12.2021, 20:00

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu a scris istorie în 2019, însă anul acesta nu a fost unul tocmai bun pentru ea. Sportiva în vârstă de 21 de ani a intrat deja în spiritul sărbătorilor și se relaxează alături de familie, mai ales că nu va participa la Australian Open, după cum chiar ea a anunțat. Cum arată cei care au sprijit-o pe canadiancă să ajungă un star al tenisului mondial.

Bianca Andreescu nu merge la Australian Open

Bianca Andreescu a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că nu va participa la Australian Open 2022, fiindcă încearcă să se recupere „fizic și psihic” după un sezon foarte greu.

După cum știți, ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru mine din mai multe motive. Anul acesta a fost în mod special dificil. Am petrecut multe săptămâni în izolare, care m-au afectat enorm – atât mental, cât și psihic. În plus, bunica mea a stat mai multe săptămâni la ATI din cauza infecției cu COVID, ceea ce m-a afectat foarte mult.

În multe zile, nu îmi veneam în fire, mai ales când mă antrenam și/sau jucam în meciuri oficiale. Aveam senzația că am întreaga lume pe umeri. Nu mă putea detașa de ce se întâmpla în afara terenului. Simțeam suferința colectivă și zbuciumul din jur, iar asta mă afecta.

Vreau să îmi acord mai mult timp să-mi revin, să mă refac și să cresc din experiența asta. Vreau să continui cu munca caritabil, să ofer lucruri celorlați și să lucrez la mine însumi. Știu că dacă fac toate acestea, mă voi întoarce și mai puternică.”, a scris Bianca Andreescu, campioană la US Open 2019, pe rețelele de socializare.

Sportiva profită de vacanță și se relaxează alături de familie

La scurt timp după ce a făcut anunțul cu privire la absența ei de la Australian Open, Bianca Andreescu a postat o imagine rară. Este vorba despre o fotografie în care jucătoarea apare alături de părinții român. Aceștia s-au mutat în Canada în urmă cu mulți ani.

Imaginea publicată de sportiva de 21 de ani a strâns zeci de mii de aprecieri.

Părinţii Biancăi sunt originari din comuna vâlceană Vaideeni, dar au emigrat în Canada la jumătatea anilor 90, cu viză luată în Ungaria. Alături de ei, în fotografie, apare și un alt membru al familiei. Este vorba despre cățelușul Coco la care Bianca Andreescu ține foarte mult.