FOTO. Cum arată picioarele lui Zlatan Ibrahimovic după operație: „Regele s-a întors”

Giosanu Catinca / 10.08.2022, 23:41

Zlatan Ibrahimovic va împlini în scurt timp vârsta de 41 de ani. Super starul nu are de gând să se retragă prea curând. El și-a prelungit recent contractul cu AC Milan, campioana Italiei.

Cum arată genunchiul lui Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a suferit în această vară o gravă accidentare. Cadrele medicale au anunțat că fotbalistul va lipsi mai multe luni de pe terenul de fotbal. Internaționalul suedez a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului. Specialiștii estimează că starul internațional va reveni abia în 2023 la AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic este destul de activ în mediul online. Cunoscutul fotbalist a postat o imagine pe contul său de socializare. În fotografie se vede cum arată picioarele sale, la 11 săptămâni de la operație. Imaginea a fost însoțită de un mesaj special.

Fără limite!”, a scris starul suedez, în dreptul imaginii.

”Nu mă retrag niciodată”

Fanii sunt încântați de felul în care se recuperează Zlatan Ibrahimovic.

„Bestie”, „Ești uman?”,”Ilegal”,”Regele s-a întors”, acestea sunt doar o parte dintre mesajele pe care le-a primit Zlatan Ibrahimovic.

În momentul în care a fost întrebat când are de gând să se retragă, suedezul legitimat la AC Milan a oferit un răspuns neașteptat. Internaționalul nu are de gând să renunțe vreodată la marea lui pasiune.

Niciodată nu mă retrag. Dacă eu mă retrag, fotbalul moare.”, a spus suedezul, conform jurnaliștilor de la Football Italia.

”Am luat analgezice în fiecare zi timp de 6 luni”

Atacantul va evolua încă un an la AC Milan. Clubul i-a oferit un nou angajament, valabil până la finalul sezonului următor. El se ambiționează să obțină în continuare rezultate dintre cele mai bine, deși recunoaște că nu i-a fost deloc ușor în ultimele luni.

În ultimele 6 luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de 6 luni. M-am putut antrena cu grupul doar de 10 ori.

Am făcut mai mult de 20 de injecții. Am drenat genunchiul o dată pe săptămână timp de 6 luni, am luat analgezice în fiecare zi timp de 6 luni. Abia am dormit din cauza durerii timp de 6 luni. Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui.

Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune. Astăzi am un nou ligament încrucișat anterior și un alt trofeu”, a povestit Zlatan, la sfârșitul lunii mai, într-o postare pe Instagram.