Ce mănâncă Zlatan Ibrahimovic pentru a-și păstra silueta de invidiat. Dieta minune a devenit publică

Moldoveanu Camelia / 27.05.2022, 21:22
Ce mănâncă Zlatan Ibrahimovic pentru a-și păstra silueta de invidiat. Dieta minune a devenit publică

Zlatan Ibrahimovic impresionează cu performanțele sale sportive, dar și cu un fizic de invidiat. Suedezul în vârstă de 40 de ani ține o dietă extrem de eficientă care îl ajută să-și mențină silueta.

Dieta cu care Zlatan Ibrahimovic se menține într-o formă de invidiat

După cum se știe deja, sportivii nu sunt atenți doar la antrenamente, ci și la alimentație. Acesta este cazul și atacantului suedez care la vârsta de 40 de ani a câștigat titlul cu AC Milan în Seria A.

Lui Zlatan Ibrahimovic i se mai spune și „Benjamin Button”, personajul care odată cu trecerea timpului întinerea. Ce-i drept, fotbalistul pare să fie în cea mai bună formă a sa, iar pentru a ajunge la acest rezultat trebuie să țină o dietă minune.

Publicația AS.com relatează faptul că Ibra consumă în mare parte fructe și legume proaspete, pe care le alătură fripturilor de pui și pește. Acesta consumă cu foarte mare atenție carbohidrați și are grijă ca alimentele precum pizza sau burger să apară pe masa lui doar la ocazii speciale.

Însă asta nu este tot. Alimentele consumate de Zlatan Ibrahimovic sunt cântărite și toate caloriile sunt calculate cu foarte mare strictețe. Astfel, fotbalistul are grijă ca fiecare masă să-i ofere aportul corect de energie pentru antrenamentele dure.

Atacantul lui AC Milan ar fi început dieta strictă încă de pe vremea când evolua la PSG. În acea perioadă l-a cunoscut pe regretatul bucătar Joe Robuchon, cel care l-a consiliat și sfătuit pentru a avea o dietă ideală.

„Acest Scudetto e pentru el!”

Zlatan Ibrahimovici a sărbătorit în stil mare titlul cucerit cu AC Milan, primul după 11 ani pentru „diavoli”. Veteranul a avut o contribuție importantă la revenirea echipei în topul Serie A. Acesta a avut și o dedicație specială pentru prietenul și agentul său, Mino Raiola, dispărut în urmă cu câteva săptămâni.

Controversatul agent a pierdut lupta cu o boală cruntă, în urmă cu câteva săptămâni. Acesta nu doar îl reprezenta pe atacantul suedez, dar cei doi erau și prieteni buni. Iar suedezul resimte și acum pierderea acestuia.

Acest titlu este pentru Mino. Este primul fără el alături de mine, a fost mesajul emoționant al lui Zlatan

De când a revenit, în urmă cu două sezoane, Ibrahimovic a insistat că a venit să cucerească titlul în Serie A. Nimeni nu l-a crezut, a pus totul pe seama tendinței suedezului de a se lăuda. Dar prezența sa a ajutat la ridicarea standardelor tuturor din club și Scudetto a venit mai repede decât șe așteptau cei mai optimiști fani.

Lumea râdea când am spus că vreau titlul, dar uite că s-a întâmplat. Este cel mai important, așa cred. Eu mă simt foarte bine și voi mai juca. O să anunț ce voi face zilele următoare, a punctat suedezul