FOTO Cum au sărbătorit Mutu, Daniel Niculae și Victor Angelescu victoria din derby-ul cu FCSB

Octavian Vasilescu 25.07.2022, 15:27
FOTO Cum au sărbătorit Mutu, Daniel Niculae și Victor Angelescu victoria din derby-ul cu FCSB

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 2-0, iar liderii proiectului din Giulești au sărbătorit succesul imediat după joc.

Patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae au fost surprinși la un restaurant din București, unde au stat la masă alături de antrenorul Adrian Mutu.

FOTO Rapidiștii au sărbătorit la restaurant victoria cu FCSB

Mai mulți oameni din club au fost prezenți în localul respectiv, pentru a sărbători victoria din derby-ul cu FCSB.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0

Rapid – FCSB 2-0

Transferat în această săptămână de la CFR Cluj, vârful Dugandzic a debutat cu gol la Rapid. El l-a învins pe portarul Ștefan Târnovanu în minutul 19, cu o lovitură de cap perfectă.

Bouhenna a greșit total o degajare în flancul drept, iar Rapid a profitat. Mingea a ajuns la noul decar din Giulești, Alex Ioniță II, care a centrat perfect. Dugandzic a scăpat din marcaj, s-a înălțat, după care a reluat la colțul lung.

Portarul Ștefan Târnovanu a fost prins pe contre-pied, iar mingea s-a scurs în plasă. Rapid a deschis în acest fel scorul în marele derby cu FCSB.

Căpitanul Cristi Săpunaru a închis tabela, în minutul 40, după ce apărarea vicecampioanei a fost păcălită la o lovitură liberă.

În etapa următoare, Rapid va înfrunta Universitatea Craiova în deplasare. Pentru FCSB urmează returul cu Saburtalo, iar apoi un meci de campionat cu FC U Craiova 1948, pe Arena Națională. FCSB nu a câștigat niciun joc în noul sezon.

Ce a spus Adrian Mutu după meci

Mutu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi, care au înregistrat prima victorie din noul sezon.

„Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. Am muncit, este o victorie meritată. Cred că este cea mai importantă victorie pentru mine la Rapid. Pe Giulești jucăm la victorie. Știam ce încărcătură emoțională are acest meci pentru noi. Am vrut doar să-i facem fericiți pe suporteri.

Am încredere în Marko (n.r Dugandzic), în consider un jucător valoros pentru campionatul nostru. Nu pot să spun că a fost greu să-l convig. Au fost unele probleme pe parcursul transferului. Ne mai trebuie un atacant! Am rămas doar cu el după accidentarea lui Vojtus. Mai trebuie întăriri, azi am avut trei copii pe bancă.

Victoria e meritată! Nu ne gândim la lupta pentru titlu. De marți uităm această victorie și ne gândim la meciul cu Universitatea Craiova. Cu galeria Rapidului mă înțeleg din prima zi. Ați văzut ce atmosferă incredibilă fac, trăim momente frumoase”, a spus Adrian Mutu, după succes contra rivalilor de la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe