FOTO. Cum se ascunde băiatul lui Marius Șumudică de ochii lumii! A încercat să evite orice bârfe pe seama averii sale

Moldoveanu Camelia / 08.09.2021, 18:07

Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă pe băiatul lui Marius Șumudică într-o astfel de ipostază. Tânărul surprinde prin modestie, cu toate că deține o avere impresionantă. Își permite, cu siguranță, numai lucruri luxoase, însă preferă să nu atragă privirile.

Marius Șumudică Jr. se ferește să fie judecat după avere

Marius Șumudică este unul dintre cei mai cunoscuți și mai bine plătiți antrenori români. Aceasta a reușit să clădească împreună cu familia sa un adevărat imperiu. Cu toate că se numără printre tinerii cu bani din România, Juniorul preferă să se ascundă de ochii curioșilor.

Marius Șumudică Jr. nu vrea să intre în categoria oamenilor care cheltuie averi pe haine. Drept dovadă că a fost surprins într-un mall ieșind fără să cumpere ceva din magazinele de lux, însă a găsit ce-i trebuia la un brand românesc. S-a hotărât destul de repede și a cumpărat un tricou care costă aproximativ 200 de lei. Fiul antrenorului a probat, apoi a cerut o pungă și a plecat direct spre mașină singur, așa cum a și venit. Se poate observa că ținuta lui era una legeră, „asortată” cu o mască.

În parcarea subterană îl aștepta un bolid de lux, potrivit SpyNews. Este vorba de un Audi R8 galben, mașină în care nu îi este rușine să se urce îmbrăcat cu haine de la un brand românesc accesibil tuturor.

Fostul antrenor de la CFR Cluj, sprijinit de Cosmin Olăroiu după plecarea de la CFR Cluj

Plecarea lui Marius Șumudică de la CFR Cluj nu s-a realizat tocmai în condiții amiabile și a fost nevoie de un mic scandal pentru a se ajunge la despărțire. Șumudică nu a reușit să califice echipa în grupele Champions League sau Europa League, iar patronul Neluțu Varga a considerat asta drept un eșec. În acest context, finanțatorul campioanei i-a interzis lui Șumudică să mai participe la antrenamentul echipei și ulterior lucrurile au degenerat. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la o înțelegere și Marius Șumudică a semnat rezilierea contractului.

Cosmin Olăroiu condamnă atitudinea conducerii de la CFR Cluj și îl sprijină pe Marius Șumudică.

N-a fost tocmai frumos ce s-a întâmplat și nu cred că ne face cinste, mai ales că e un lucru care apare și în străinătate. Fotbalul românesc nu are nevoie de astfel de lucruri în momentul de față.

Speram ca lucrurile să se regleze. Să înțelegem că și antrenorii trebuie să fie respectați. Din păcate, nu ne apără nimeni. Jucătorii au asociație, antrenorii nu au. De asta conducătorii sau alte persoane își permit să trateze diferit antrenorii.”, a spus Cosmin Olăroiu.