FOTO. Echipamentul lui PSG în sezonul 2022-2023 este fabulos. Lionel Messi a fost cel care l-a prezentat în premieră

Olteanu Ștefan / 29.06.2022, 23:31

Echipamentul lui PSG pentru sezonul 2022-2023 a fost dezvăluit oficial de parizieni, iar designul este de-a dreptul fabulos. Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar au fost starurile alese de PSG pentru a le arăta suporterilor noile tricouri de joc.

„Descoperiți noile noastre tricouri”. Echipamentul lui PSG în sezonul 2022-2023 este fabulos

La doar cinci zile distanță de când și-a sărbătorit a 35-a aniversare, Lionel Messi a fost invitat de oficialii lui PSG pentru a prezenta echipamentul cu care parizienii vor juca meciurile de acasă în sezonul 2022-2023, iar noul tricoul este fabulos.

Parizienii nu au renunțat la clasicul albastru închis, însă de data aceasta au adăugat ceva mai multe detalii pe tricouri și, în plus, cei doi sponsori principali ai echipei își fac pentru prima oară apariția pe tricou. Este vorba despre Qatar Airways, care va fi inscripționat pe piept și aplicația Goat, care va apărea pe mânecă.

Tricoul a fost prezentat de vedetele echipei, în frunte cu Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar. În perioada imediat următoare, se așteaptă ca parizienii să dezvăluie detalii cu privire la echipamentul de deplasare, dar și la cel de-al treilea echipament de joc pe care l-ar putea avea echipa.

Ca de fiecare dată când se dezvăluie un echipament de joc, reacțiile fanilor sunt împărțite și nu toată lumea poate fi mulțumită. Așa s-a întâmplat și în acest caz. Unii suporteri ai formației pariziene s-au declarat încântați de noul design, în timp ce alții au aruncat cu critici lipsite de argumente.

Cea mai proastă combinație de echipament”, sau „Gunoi”, au fost câteva dintre reacțiile suporterilor nesatisfăcuți.

Brazilianul Rai zguduie Parisul și îi înfurie pe suporterii lui PSG

Raimundo Souza Vieira de Oliveira (57 de ani), cunoscut de întreaga lume a fotbalului drept Rai, zguduie Parisul și îi înfurie pe suporterii lui PSG cu ultima decizie pe care a luat-o.

Rai a scris istorie pentru PSG între anii 1993 și 1998, perioadă în care s-a bucurat de glorie și alături de echipa națională și a triumfat la Mondialul din 1994. Alături de PSG, Rai a cucerit un titlu de campion, două Cupe și o Supercupă ale Franței, două Cupe ale Ligii, plus Cupa Cupelor UEFA.

Retras din fotbal la începutul anilor 2000, Rai a stat departe de sportul „rege” o bună perioadă de timp. În 2017, el și-a anunțat revenirea și a devenit director sportiv la Sao Paulo, unde a activat până în februarie 2021.

Rai continuă să se implice în fotbal și va reveni în Franța, într-o postură cu totul specială. El face parte din grupul de investitori americani Sport Bridges Venture, care a preluat 9% din pachetul de acțiuni al lui Paris FC, marea rivală a celor de la PSG.

Dimensiunea lui Rai depăşeşte cu mult cadrul fotbalului. Am făcut o majorare de capital de 8 milioane de euro. Este a patra de când sunt la conducerea acestui club. Iar majoritatea acţionarilor minoritari au rămas. Eu păstrez majoritatea.

Sunt încântat că Rai ni se alătură. El ne va ajuta și ca ambasador. Pentru a putea să ne lărgim cercul de parteneri. În plus, va avea și un impact social. Care ar trebui să ne deschidă porțile mai mult către Brazilia”, a declarat Pierre Ferracci, potrivit L’Equipe.

Feracci e președinte și acționar majortar al clubului Paris FC

Schimbarea lui Mauricio Pochettino de la PSG este sigură. Cristophe Galtier a demisionat de la OGC Nice.