FOTO: Edi Iordănescu este deja la antrenamentul FCSB!! A semnat dis-de-dimineață! Toate amănuntele contractului cu Gigi Becali 

Bordei Radu / 18.08.2021, 12:07

Gigi Becali nu a glumit, chiar l-a instalat pe Edi Iordănescu la FCSB. antrenorul a fost adus pentru a readuce echipa în lupta pentru titlu. Eșecul din derby-ul cu Rapid a fost prea mult chiar și pentru Gigi Becali. Patronul și-a dat seama că are nevoie de un antrenor cu experiență la echipă.

Patronul este dispus să nu se mai bage la echipă, aceasta a fost principala condiție impusă de Edi Iordănescu. Latifundiarul i-a promis mână liberă la echipă. Așa că omul care a adus titlul anul trecut, pentru CFR, va încerca să facă același lucru și cu trupa din Berceni.

Edi Iordănescu s-a pus deja pe treabă. A fost prezent la antrenamentul echipei pentru a-i cunoaște pe jucători

Iordănescu junior a fost primul la baza de antrenament, unde i-a așteptat pe jucători. Antrenorul nu l-a mai așteptat pe Gigi să vină să îl prezinte, așa că a luat contactul cu echipa cât mai repede posibil. Dinu Todoran va merge la echipa a doua, iar Edi Iordănescu va prelua imediat conducerea la FCSB. Mai întâi, noul tehnician le-a ținut un discurs jucătorilor, în vestiar. Apoi a început sesiunea de antrenamente. Iordănescu a evitat să iasă la ședința de pregătire, cât erau reporterii prezenți.

Se pare că joi va avea loc prezentarea oficială, la palat, iar acolo Iordănescu va vorbi despre planurile sale în calitate de antrenor al echipei.

Contractul a fost semnat cât mai de dimineață. Cum este „anulat” Gigi Becali

Cele două părți ar fi semnat contractul în jurul orei 7 dimineața. Edi nu a mai vrut să piardă timpul, mai ales că Gigi Becali a acceptat toate condițiile puse de antrenor.

Iordănescu va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună, același ca la CFR Cluj. În cazul în care va câștiga titlul, acesta va beneficia de o primă de 100.000 de euro. De asemenea, dacă va fi demis va primi alți 500.000 de euro. În plus, Iordănescu va putea să plece, în orice moment, dacă Gigi va începe să se implice la echipă.

Patronul promite că acest lucru nu se va mai întâmpla. De aceea a acceptat toate clauzele cerute de antrenor. 

I-am spus lui Vali: «fă ce cere, scrie-i tot tot ce vrea. Fac tot ce vrea el!». Pe mine mă interesează ce vrea Edi? Mă interesează să scap eu, că poate aveți dreptate și voi. Dacă 100 de oameni spun că ești beat, atunci da, mă, poate ești. Și te duci să dormi. Mi-am zis . Așa am decis să-l pun pe Edi antrenor.”, a declarat Becali.