FOTO | Edjouma, luat pe sus de la stadion, după meciul cu FC U Craiova. De vineri devine jucătorul celor de la FCSB

Robert Zanfir / 10.02.2022, 20:33
FOTO | Edjouma, luat pe sus de la stadion, după meciul cu FC U Craiova. De vineri devine jucătorul celor de la FCSB

Malcom Edjouma a fost așteptat de Marius Ianuli la finalul meciului pierdut de FC Botoșani la FC U Craiova, 2-3. Mijlocașul va fi de vineri sub comanda lui Toni Petrea.

FC U Craiova – FC Botoșani 3-2 a fost ultimul joc al lui Edjouma în tricoul moldovenilor. Mijlocașul a fost integralist, a greșit la unul dintre goluri, dar a pasat decisiv la prima reușită a lui Mihai Roman.

Edjouma, luat pe sus de la stadion, după meciul cu FC U Craiova. De vineri devine jucătorul celor de la FCSB

Imediat după meci, Edjouma a recunoscut că are anumite regrete la despărțirea de Botoșani.

„Am jucat rău, e un rezultat prost pentru noi. Nu am evoluat rapid, iar în a doua repriză, când trebuia să revenim, am fost obosiți și asta a fost o problemă. Îmi pare rău că mă despart cu o înfrângere de FC Botoșani”.

În drumul spre ieșirea din stadion, Edjouma a fost așteptat de Marius „Mache” Ianuli, care l-a salutat sumar. Cei doi au trecut printre autocarele celor două echipe și au mers direct spre mașina team-managerului FCSB.

La interviul de la finalul partidei de la Craiova, Malcom Edjouma a refuzat să vorbească despre transferul la FCSB.

„Da, sunt gata (de FCSB), dar să vorbim despre meci, de ce să vorbim despre FSCB? Mâine vorbim despre FCSB, iar azi vorbim despre meci. Vă rog, să vorbim despre meci”, a explicat mijlocașul.

Edjouma, de vineri sub comanda lui Gigi Becali

Preluat de Marius Ianuli, Edjouma va intra de vineri în programul celor de la FCSB.

Mijlocașul și-a făcut temele în privința noului loc de muncă. Știe despre conflictul asupra numelui echipei. A răspuns amuzant la întrebarea despre actualul său club.

„FCSB Steaua Bucharest. Știu despre scandalul în ce privește numele.

Îmi place să câștig. Vreau să ajung la o echipă cu mentalitate de învingătoare. Toți jucătorii au multă calitate. Când am jucat împotriva lor, l-am remarcat pe numărul 27, pe Darius Olaru. Am jucat împotriva lui, se luptă pentru minge, îmi place acest tip de jucător.

Sunt mai bun în apărare decât în atac, dar pot să joc în ambele faze.

Agentul meu, Mihai Joița, s-a ocupat de toată povestea asta. Poate că a fost vreun interes al celor de la CFR Cluj, dar nu mi-a spus, poate că nu au fost lucrurile atât de serioase.

Știu cum stau lucrurile la FCSB, dar asta nu înseamnă că voi juca cu mai multă presiune. Știu unde am venit, știu calitățile mele, de aceea nu voi pune mai multă presiune.

Nu o să îmi pun o presiune suplimentară, este foarte frumos că a spus patronul ce a spus despre mine”, a declarat Edjouma la Digi Sport.